030 – 693 23 48

Service en contact

Heeft u een vraag of een opmerking? We helpen u graag!
Mijn examens
Hoe boek ik het Bijzonder Wft-PE-examen?

Heb jij jouw Wft-PE-examen niet op tijd gehaald, dan gaat de betreffende adviesbevoegdheid verloren. Dit betekent dat je niet langer mag adviseren. Je adviesbevoegdheid kan op twee manieren hersteld worden:

1) Het opnieuw halen van de benodigde (initiële) Wft-diploma's

2) Door het doen van het bijzonder Wft-PE-examen

Wat is het Bijzonder Wft-PE-examen?
Dit examen is een escape voor adviseurs die er niet in slagen op tijd hun PE-examen te halen. En het is bijzonder omdat het op meerdere punten afwijkt van de gewone PE-examens.

  • Het is zwaarder omdat het wordt samengesteld uit de PE-examens van de vorige PE-periode plus de PE-examens van de nieuwe periode.
  • Het is duurder vanwege de hogere leges.
  • Er zijn minder examenmomenten (elke vier maanden)
  • Totdat de aan het diploma gekoppelde adviesbevoegdheid is hersteld, mag je niet meer adviseren.


Waar boek je dit examen?

Wanneer jij gebruik wil maken van de mogelijkheid om je adviesbevoegdheid te herstellen middels het Bijzondere PE-examen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers kijken samen met jou welke examen je moet boeken, wanneer je dit kunt boeken en hoe jij je kunt voorbereiden en hoe de inschrijving gedaan moet worden.

Maatwerk
Het Bijzonder PE-examen is een maatwerkproduct van Lindenhaeghe. Het bestaat uit een advies, online voorbereidingsmateriaal en een examenrecht. Studiemateriaal en examenrecht kun je los boeken, advies en hulp bij het boeken krijg je er standaard bij.

  • inventarisatiegesprek met één van onze medewerkers
  • Toegang tot online studiemateriaal (relevante PE-onderwerpen Online College, E-learning, Oefenexamens en toegang tot Slim Leren)
  • Examenrecht


Wat je verder nog moet weten:

Een adviesbevoegdheid kan niet hersteld worden met terugwerkende kracht. Je mag pas weer adviseren op het moment dat de beroepskwalificatie hersteld is. H

Het eerstvolgende examenmoment
Het eerstvolgende moment dat je het Bijzonder Examen kunt doen is week 26. Inschrijven kan vanaf week 9 tot en met week 21. Om je in te schrijven neem je contact met ons op.