Service en contact
Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Wij helpen je graag verder. Je kunt mailen naar support@lindenhaeghe.nl of bellen naar 030 – 693 23 48 (tussen 9u-17u). Heb je vragen over de fusie? Kijk op fusie.lindenhaeghe.nl.
Service en contact

Hoe boek ik het Bijzonder Wft-PE-examen?

Heb jij jouw Wft-PE-examen niet op tijd gehaald? Dan gaat de betreffende adviesbevoegdheid verloren. Dit betekent dat je niet langer mag adviseren. Je adviesbevoegdheid kan op drie manieren hersteld worden:

1) Het opnieuw halen van de alle benodigde (initiële) Wft-diploma's. Lees hier meer

2) Door het halen van een hoger Wft-diploma. Lees hier meer

2) Door het doen van het bijzonder Wft-PE-examen. Bekijk hier hoe je een Bijzonder Examen boekt.

Wat is het Bijzonder Wft-PE-examen?
Dit examen is een escape voor adviseurs die er niet in slagen op tijd hun PE-examen te halen. En het is bijzonder omdat het op meerdere punten afwijkt van de gewone PE-examens.

  • Het is zwaarder omdat het wordt samengesteld uit ontwikkelingen van de afgelopen drie jaar én algemene vaardigheden en competenties van de betreffende module
  • Het is duurder.
  • Er zijn minder examenmomenten (elke vier maanden).
  • Totdat de aan het diploma gekoppelde adviesbevoegdheid is hersteld, mag je niet meer adviseren.


Wil je meer weten over de inhoud en samenstelling van de Bijzondere Examens en voor welke PE-periode(s) je het Bijzonder Examen kunt inzetten, bekijk dan deze link van het CDFD. Kijk onder de Samenstellingsdocumenten van de Bijzondere Examens.

Waar boek je dit examen?

Wanneer jij gebruik wil maken van de mogelijkheid om je adviesbevoegdheid te herstellen middels het Bijzondere PE-examen, kijk je op onze pagina over het Bijzonder Examen.

Maatwerk
Het Bijzonder PE-examen is een maatwerkproduct van Lindenhaeghe. Het bestaat uit een advies, online voorbereidingsmateriaal en een examenrecht. Studiemateriaal en examenrecht kun je los boeken, advies en hulp bij het boeken krijg je er standaard bij.

  • inventarisatiegesprek met één van onze medewerkers
  • Toegang tot online studiemateriaal (relevante PE-onderwerpen, Microlearnings, E-learning, Oefenexamens en toegang tot Slim Leren)
  • ExamenrechtWat je verder nog moet weten

Een adviesbevoegdheid kan niet hersteld worden met terugwerkende kracht. Je mag pas weer adviseren op het moment dat de beroepskwalificatie hersteld is.

Deelnemen? Bekijk deze pagina!