Service en contact
Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons mailen of bellen.
Service en contact

Wat verandert er bij Lindenhaeghe op het gebied van Permanent Actueel?

Wijzigingen PA-omgeving
De fusie met Hoffelijk zorgt voor verbeteringen op verschillende vlakken. Cursisten gaan gebruikmaken van de geavanceerde dashboarding en applicaties van Hoffelijk. Dat geldt ook voor onze PA (Permanent Actueel) abonnementen. Daarom zijn we voor de PA-abonnementen al in januari 2023 overgegaan naar de leeromgeving van Hoffelijk. Hierover zijn cursisten per mail geïnformeerd.

Benieuwd hoe deze nieuwe omgeving eruit gaat zien? Lees meer hierover en bekijk de uitlegvideo op de speciale PA-pagina.

Wijzigingen abonnementsvormen
Niet alleen de PA-omgeving verandert, de abonnementen veranderen mee. Het PA Basis-abonnement heet daarom vanaf nu PA Update. De opzet van het abonnement PA Update is hetzelfde als van PA Basis: elke twee maanden ontvang je de actualiteiten van jouw vakgebied in jouw PA-omgeving.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor PA Continu. Bij PA Continu krijg je regelmatig nieuwe updates. Zodra er nieuws is, ontvang je direct de update. Dit abonnement is beschikbaar vanaf 1 januari 2023. De oude abonnementsvorm ‘PA Premium’ komt hiermee te vervallen.

Voor updates over de fusie bekijk je onze speciale fusiewebsite.