030 – 693 23 48

Service en contact

Heeft u een vraag of een opmerking? We helpen u graag!
Coronanieuws
Moet ik bij Lindenhaeghe een mondkapje dragen?

Recentelijk heeft de overheid het mondkapjesadvies aangescherpt. Het advies is nu om in gemeenschappelijke ruimtes mondkapjes te dragen. Op sommige plekken (trein, vliegtuig) is het dragen van een mondkapje verplicht. In besloten gebouwen bepalen organisaties zelf of er een mondkapje geadviseerd wordt.

Lindenhaeghe vraagt je een mondkapje te dragen
Lindenhaeghe is een besloten gebouw. Ook onze externe locaties zijn besloten gebouwen. Wij vragen jou als bezoekers/cursisten/examenkandidaat om een mondkapje te dragen wanneer je ‘in beweging’ bent. We doen dit om het veiligheidsgevoel van onze cursisten, gasten en medewerkers te vergroten en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

Wanneer draag ik het mondkapje?
We vragen iedereen een mondkapje te dragen wanneer je door de algemene binnenruimte loopt, naar je lokaal of het toilet gaat, of wanneer je koffie automaat of lunch haalt. Wanneer je zit, bijvoorbeeld tijdens de training, het examen of de lunch, kun je het mondkapje afzetten.

We bieden wegwerpmondkapjes aan. Je kunt ook gebruikmaken van een eigen mondkapje.

Vragen over het mondkapjesadvies

Wil je meer weten over het mondkapjesadvies? Kijk dan op de website van het RIVM. Daar vind je actuele, betrouwbare informatie en antwoord op veelgestelde vragen.