030 – 693 23 48

Service en contact

Heeft u een vraag of een opmerking? We helpen u graag!
Coronanieuws
Kan ik veilig examen doen bij Lindenhaeghe?

Je kunt bij Lindenhaeghe veilig examen doen.

Tot 25 september is het aantal cursisten afgestemd op de 1,5 meterregel. Wanneer een locatie horecavoorzieningen heeft, kunnen er afwijkende regels gelden. Deze zullen op de locatie kenbaar gemaakt worden.

Let op!
Op de locaties Barendrecht en Maastricht van IP-campus is de 1,5 meterregel niet te handhaven en daar zullen kandidaten tijdens het lopen wel het mondkapje moeten dragen.

Vragen
Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over zijn. Onze Veelgestelde Vragen worden daarom regelmatig geüpdate. Kom je er niet uit? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Eigen verantwoordelijkheid
Wij bieden je de mogelijkheid om in deze tijd toch examen te kunnen doen en doen ons best om met alle getroffen maatregelen de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Deelname aan een examen is echter geheel vrijwillig en het is zodoende jouw eigen keuze en verantwoordelijkheid om aan het examen deel te nemen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade (direct noch indirect), op het gebied van jouw gezondheid of anderszins, die je mogelijk lijdt door deelname aan een examen op een van onze toetslocaties. Door deel te nemen aan een examen, stem je met het hiervoor genoemde in.