030 – 693 23 48

Service en contact

Heeft u een vraag of een opmerking? We helpen u graag!
Coronanieuws
Kan ik veilig examen doen bij Lindenhaeghe?

Je kunt bij Lindenhaeghe veilig examen doen.

Het besluit om op geselecteerde locaties examens (sommige locaties zijn tot nader order gesloten, examens zijn hier niet boekbaar) aan te bieden is genomen door DUO in overleg met het CDFD en het ministerie van financiën. De geselecteerde locaties houden zich streng aan de richtlijnen van het RIVM, er is een deurbeleid en voldoende afstand tussen de plekken. Zo kunnen professionals voor wie het belangrijk is een diploma te halen, gewoon examen doen. Veiligheid staat hierbij uiteraard voorop.

Examen-op-afstand

Daarnaast is er een mogelijkheid voor sommige examens om thuis in je eigen omgeving examen te doen via Proctor Examen. Met Proctor doe je examen thuis in een beveiligde omgeving. Op deze pagina lees je meer over deze nieuwe manier van examen doen.

Eigen verantwoordelijkheid
Wij bieden je de mogelijkheid om in deze tijd toch examen te kunnen doen en doen ons best om met alle getroffen maatregelen de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Deelname aan een examen is echter geheel vrijwillig en het is zodoende jouw eigen keuze en verantwoordelijkheid om aan het examen deel te nemen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade (direct noch indirect), op het gebied van jouw gezondheid of anderszins, die je mogelijk lijdt door deelname aan een examen op een van onze toetslocaties. Door deel te nemen aan een examen, stem je met het hiervoor genoemde in.