Purposeful Personal Leadership Journey

The meaning in life is to find your gift, the purpose in life is to give it away!
Pablo Picasso

Header zitzak
Red Zebra Group

Purposeful Personal Leadership Journey

* Sinds 2013 een van de meest impactvolle leiderschapsprogramma’s zowel nationaal als internationaal met een gemiddelde score van 9.5 * Een game changer * 2.5 trainingsdagen plus terugkomdag en individuele coaching waar nodig

Neem even wat afstand, een helikopterview en denk na over wie je bent geworden, waar je voor staat en hoe je verder wilt in je leven. Centraal in dit programma is het ontdekken van je purpose., een ongekend potentieel van mogelijkheden En… een concreet plan voor de komende korte en lange termijn.

Gezamenlijk gaan we op een ontdekkingsreis om jouw Purpose te vinden, deze als 'bron' te ervaren en opnieuw te activeren; om betekenis te creëren en de basis van waaruit jij in onzekerheid kan leven en tegelijkertijd met vertrouwen kan handelen. We weten dat wanneer je opereert vanuit een staat van innerlijke rust & harmonie, buitengewone mogelijkheden zich bij jou aandienen - de juiste connecties en kansen, allianties en partners, ondersteuning en middelen kunnen in je leven komen. Je gaat de magie van Synchroniciteit ervaren.

Door begeleide zelfreflectie, dialoog zul je ...

  • positieve en beperkende gedragspatronen identificeren
  • je Purpose ontdekken, de unieke gave van jezelf voor de wereld
  • een inspirerend persoonlijk moreel kompas creëren; een inspirerende verhaallijn rond jouw waarden, bedoeling en visie
  • grondig inzicht hebben in de bron van je beperkende overtuigingen en hoe je deze kan transformeren
  • fundamentele keuzes maken
  • gaan doen waar je voor geboren bent op deze planeet


Deze JOURNEY is een integraal proces waarbij we stilstaan bij-, en reflecteren op wie we zijn geworden, waar we werkelijk voor staan en hoe we het verschil kunnen maken tussen het beste in de wereld en het beste voor de wereld.

> Klik hier om direct te boeken

Purposeful leadership
Purposeful leadership