Praktijkmodule CDD Professional

 • vanaf 08 mei 2023

In deze driedaagse training gaan we op interactieve wijze aan de slag met actuele en uitdagende casuïstiek uit de CDD-praktijk

Bestellen met STAP? Lees hier meer over de STAP-regeling.

 • Ervaren trainers
 • Actuele en uitdagende casuïstiek
 • Ontwikkeld door experts van International Compliance Partners
Delen:
Algemeen

De praktijkmodule CDD Professional

Over de praktijkmodule

De Praktijkmodule CDD Professional sluit aan bij de E-learning CDD Professional en leert je hoe je professional judgement ontwikkelt en toepast aan de hand van actuele en uitdagende casuïstiek.

Op interactieve wijze ga je aan de slag met casussen die aansluiten bij de behandelde theorie in de e-learning. In deze module komen onder ander de UBO, PEP en organisatiestructuren aan bod. In kleine groepjes ga je aan de slag met de materie. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen aan de ervaren trainer.


Wat is CDD
Customer Due Diligence, ook bekend als KYC (Know Your Customer), is een onmisbaar onderdeel van een integere bedrijfsvoering. Om te voorkomen dat financiële instellingen worden misbruikt voor witwassen of het financieren van terrorisme wordt er verwacht dat zij hun klanten kennen en alleen klantrelaties aangaan die hun integriteit niet kunnen schaden. Financiële instellingen vervullen een poortwachtersrol en hebben de taak om de integriteit van de financiële sector te beschermen en te waarborgen.

Het is dus van belang om goed op te hoogte te zijn van de relevante wet- en regelgeving en hoe je hier in de praktijk mee om moet gaan. De praktijkmodule ondersteunt je hierbij door een brug te slaan tussen wet- en regelgeving en werkpraktijk. Door kennis te hebben van CDD en hier uitvoering aan te geven kun je bijdragen aan de integriteit van de financiële sector.

Doelgroep
De Praktijkmodule CDD Professional is bedoeld voor professionals werkzaam binnen financiële instellingen, maar zeker ook voor professionals werkzaam binnen andere Wwft-plichtige instellingen, zoals bijvoorbeeld accountancy en de advocatuur. Daarnaast is de praktijkmodule waardevol voor iedereen die nieuw is binnen het CDD-domein en zich verder wilt ontwikkelen op het gebied van CDD.

Opbouw
De praktijkmodule bestaat uit drie trainingsdagen verspreid over 3 weken. Na elke trainingsdag volgen een paar dagen waarin je het geleerde kunt laten bezinken en terugkoppelen aan de theorie van de E-learning CDD.

Algemene voorwaarden
ICP Opleidingen & Coaching BV is onderdeel van Delta Capita Group en als specialistisch opleidingspartner verantwoordelijk voor de content en verzorging van de CDD-opleidingen. Op deze opleiding zijn de algemene voorwaarden van ICP Opleidingen & Coaching BV van toepassing. Door je in te schrijven voor deze opleiding ga je akkoord met de algemene voorwaarden van ICP Opleidingen & Coaching BV.

De Opleiding CDD Professional
De Praktijkmodule CDD Professional is onderdeel van de Opleiding CDD Professional. De complete Opleiding CDD Professional bestaat uit drie onderdelen, namelijk de E-learning CDD Professional, het Examen Erkend CDD Analist en de Praktijkmodule CDD Professional.

In de e-learning leer je de grondbeginselen van CDD, die in het examen worden getoetst. Tijdens de praktijkmodule leer je hoe je professional judgement ontwikkelt en toepast aan de hand van actuele en uitdagende casuïstiek.

Het is tevens mogelijk de onderdelen los te boeken via de website.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Studiemateriaal
  De prijs is inclusief een online studieboek (pdf)
Partner stelt zich voor

Delta Capita

Delta Capita
An amazing KYC learning experience.

Delta Capita is een wereldwijde leverancier van managed services, technologieoplossingen en consulting. Delta Capita heeft een unieke combinatie van ervaring in de financiële dienstverlening en technologische innovatiecapaciteit. Delta Capita werkt samen met de ’s werelds beste financiële instellingen om hen te helpen aan de regelgeving te voldoen, de werkzaamheden te vereenvoudigen, kosten te verlagen en hun bedrijfsmodellen te innoveren en toonaangevende financiële technologie te benutten.

De Delta Capita Academy staat voor kennis en expertise binnen het domein van CDD.

Wij prikkelen, stimuleren en dagen de deelnemers uit het beste uit zichzelf te halen. Door onder andere gebruik te maken van actuele casuïstiek, verschillende werkvormen en een participatieve aanpak lukt het ons om zowel kwalitatief hoogwaardige maatwerk- en standaardopleidingen aan te bieden.

Wij geloven namelijk dat een continue kwalitatieve mix van e-learning, classroom training en coaching on-the-job leidt tot het beste resultaat.

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op een centraal gelegen locatie in Nederland

Item startdatum1
Inhoud

Wat krijg ik bij deze dag?


Item Klassikaal PO
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Item interactief
Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Item interactie vakgenoten transparant
Interactie met vakgenoten

Breid je netwerk uit tijdens de training

Bovenwettelijk
Bovenwettelijke opleiding

Ga voor een toppositie met deze opleiding

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?

CRKBO geregistreerde instelling

ICP Opleidingen & Coaching

ICP Opleidingen & Coaching BV is onderdeel van Delta Capita Group en als specialistisch opleidingspartner verantwoordelijk voor de content en verzorging van de CDD-opleidingen. ICP opleidingen & Coaching BV is opgenomen in het CRKBO-register en voldoet hiermee aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs.

CRKBO 002