Praktijkassessment Schuldhulpverlening (SHV 1 en SHV 3)

Het Praktijkassessment SHV is een assessment in de vorm van een gesprek met een gefingeerde cliënt-schuldenaar. Het assessment vindt plaats in Bilthoven. Prijs is €229,- excl btw.

  • Geen parkeerstress
  • Ontspannen ambiance
  • Bij SHV 1 en SHV 3
Delen:
Algemeen

Over het Praktijkassessment Schuldhulpverlening

Heb jij de digitaal afgenomen Examens SHV 1 of SHV 3 (multiple choice en cases) met goed gevolg afgerond, dan kun je deelnemen aan het Praktijkassessment.

De praktijksimulatie bestaat uit het voeren van een intakegesprek met een cliënt-schuldenaar.
Je krijgt 15 minuten de tijd je voor te bereiden en in te lezen op een uitgereikte casus. Het intake gesprek dient ongeveer 25 minuten te duren.
Om voor inschrijving in het Register in aanmerking te komen delen SHV 1 en SHV 3 de verplichting om te het slagen voor het Praktijkassessment.

Wil je deelnemen aan het praktijkassesment? Stuur een mail met je contactgegevens (naam + telefoonnummer) naar support@lindenhaeghe.nl. Wij nemen contact met je op om je examen te plannen.

Prijs is €229,- excl btw

Let op!
Mocht je de afgelopen 12 maanden al het praktijkassessment hebben behaald (bijvoorbeeld in combinatie met een andere SHV-module) dan hoef je het assessment niet nogmaals te doen.

Registratie aanvragen?
Wanneer je slaagt voor alle onderdelen van het Examen SHV 1 of 3 (MC, Cases en het Praktijkassessment), ontvang je het bijbehorende SHV-certificaat. Dit certificaat wordt uitgegeven door KIWA Nederland. KIWA beheert een landelijk register waarin gecertificeerde schuldhulpverleners en budgetcoaches worden geregistreerd. Met het behalen van het SHV-certificaat word je opgenomen in het Register Schuldhulpverlener SHV.

Extra examentips
In het KIWA certificatieschema-persoonscertificering staat nog meer informatie over het praktijkassessment en de betreffende competenties.

Toelichting op de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Diverse betaalmogelijkheden
    Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Inschrijven

Wil jij deelnemen aan deze training?

Wil jij deelnemen aan deze assessment-training, neem dan contact op met onze Supportafdeling. Zij kunnen je helpen met de inschrijving. Je kunt je voor de praktijktraining niet via de website inschrijven.

De prijs is €229,- excl btw.

Anderen bekeken ook