030 – 693 23 48

Virtual Classroom Persoonlijk Leiderschap

Pak de regie in je eigen leven. Voer succesvol veranderingen door en behaal je doelen. Interactieve training in Virtual Classroom. Gegeven door professional trainers

 • Ervaren trainers
 • Virtual Classroom
 • Persoonlijke begeleiding
Delen:

Wat leer je tijdens de Virtual Classroom Persoonlijk Leiderschap?

Zelf iets veranderen in je leven óf goed omgaan met veranderingen – bijvoorbeeld op je werk. Veel mensen willen dat, maar in de praktijk blijkt het vaak lastig. In beide gevallen is het noodzakelijk dat jíj de regie pakt en dat je een positieve mindset behoudt. Jij bent namelijk de enige die ervoor kan zorgen dat je het leven leeft dat voor jou de moeite waard is. En een positieve mindset is belangrijk, omdat mensen in een emotioneel neutrale staat, over het algemeen, betere beslissingen nemen. Deze vaardigheden noemen wij persoonlijk leiderschap.


In de Virtual Classroom leer je hoe je jouw persoonlijk leiderschap ontwikkelt en hoe je om kunt gaan met veranderingen, zowel in je werk als privé. Dat begint met zelfinzicht. Wie ben je? Wat is voor jou écht belangrijk? En wat heeft ervoor gezorgd dat jij de persoon bent die jij nu bent? Dat gaan we als eerste onderzoeken met een aantal opdrachten die je thuis kunt maken. Met een aantal andere deelnemers leer je hoe je proactiever wordt, een positieve mindset kunt behouden bij verandering en echt kunt zorgen voor resultaat.

Verder gaan we ook kijken hoe tevreden je bent over de verschillende gebieden in je leven en wat je zou willen veranderen. Na de Virtual Class ga je de vervolgstappen in kaart brengen en aan de slag met een concrete planning. Ook weer met behulp van online opdrachten én een coachingsgesprek met de trainer.

De Virtual Classroom Persoonlijk Leiderschap is dé training voor mensen die willen zorgen voor persoonlijke groei, meer zelfinzicht willen en beter willen leren omgaan met veranderingen en andere lastige situaties in hun leven.

Alle opdrachten en informatie uit de training vind je in onze digitale leeromgeving ‘Mijn Lindenhaeghe’.


Jouw persoonlijke leerdoelen

Gedurende onze Virtual Classroom Persoonlijk Leiderschap staan jouw persoonlijke leerdoelen centraal. Voorafgaand aan de trainingsdag is er een 15 minuten online intake. In de training gaan we daarmee aan de slag. 2 weken achtereen, 1 sessie van 2 uur.
Onze ervaren communicatie- en gedragstrainer begeleidt je bij dit proces. Als expert weet hij of zij precies wat er nodig om het beste resultaat te behalen.

Na afsluiting van de training is de trainer per persoon 1 uur beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om via telefoon of e-mail praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname

Coaching na afloop

Tot vier weken na de training kun je vragen stellen aan jouw trainer

Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Klaar om te bestellen?

Anderen bekeken ook