030 – 693 23 48

Leerlijn Personeel en Organisatie

Opleidingen en trainingen op het gebied van personeel en organisatie(vaardigheden)
Header bovenwettelijk

Leerlijn Personeel en Organisatie

Over deze Leerlijn

Personeel en Organisatieontwikkeling

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil jij je ontwikkelen en meer specialistische kennis opdoen om jouw organisatie verder te helpen? Kies dan één van onze de opleidingen uit de Leerlijn 'Personeel en Organisatie'.

Voor HR-professionals hebben we de Opleidingen Certified Training en Development Consultant (CTDC) en HRD Consultancy | Collectieve ambitie ontwikkeld. Financieel adviseurs en andere financieel professionals kunnen de Opleiding Analyseren Jaarcijfers en de Training Praktische Update Relatiebeëindiging volgen.

Voor inhoudelijke vragen over de opleidingen of een vrijblijvend adviesgesprek, kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer 073 – 684 70 00 of per e-mail: leren@matchandmoreopleidingen.nl. We helpen je graag!

Certified Training & Development Consultant (CTDC) - Leergang HRD Professional
‘Medewerkers zijn ons échte kapitaal’, hoor je regelmatig in ondernemingen en instellingen. Hoewel iedereen de waarde van goede medewerkers onderkent, laat niet elke organisatie dit menselijk kapitaal op de juiste wijze groeien. Als Certified Training & Development Consultant (CTDC) ben jij daarin gespecialiseerd. Je adviseert op tactisch en strategisch niveau binnen de organisatie over personeelsontwikkeling, inventariseert de opleidingsbehoefte en zet effectieve opleidingstrajecten op. Je koppelt het vergoten van competenties aan de (financiële) doelstellingen van de organisatie.

HRD Consultancy | Collectieve ambitie
Zoals wij beschrijven in onze filosofie, zijn wij als HRD-consultants gespecialiseerd in het helpen transformeren van het bedrijfsleven naar levende bedrijven. Daarbij ligt de focus op het adviseren, coachen, trainen, opleiden en begeleiden van professionals, zodat zij zichzelf en/of hun team optimaal kunnen ontwikkelen op het gebied van Human Touch. Dat klinkt mooi en persoonlijk. Maar wat betekent het precies? Hoe gaat dat concreet in zijn werk?

Analyseren Jaarcijfers
Ondernemers hebben, mede dankzij jouw overzicht en advies, hun handen vrij om te doen waar ze goed in zijn. Ze verwachten dan ook, dat jij hun financiële privésituatie optimaal op de zakelijke kant afstemt. Met de Opleiding Analyseren Jaarcijfers maak je het financiële plaatje voor de privésituatie van ondernemers compleet. Je leert jaarcijfers analyseren, interpreteren, verwerken en deze gegevens te vertalen naar een passend advies voor jouw specifieke klant. Je vergroot daarmee je kennis en adviesvaardigheid als financieel adviseur.

Praktische Update Relatiebeëindiging
Er zijn veel wijzigingen doorgevoerd in de adviespraktijk met betrekking tot relatiebeëindiging en echtscheiding. Denk alleen al aan de wijzigingen op het gebied van het huwelijksvermogensrecht 2018. Maar wat verandert er voor klanten die zijn gaan samenwonen of gehuwd zijn vóór 1 januari 2018?