Permanent Actueel Premium

Met Permanent Actueel Premium geef jij invulling aan de open norm van de AFM. Zes keer per jaar ontvang je een Kennisupdate met de actualiteiten per beroepskwalificatie. Na afloop van het kalenderjaar ontvang je een PA-certificaat.

  • Aantoonbaar permanent actueel
  • Vragen stellen aan experts
  • Online masterclasses
Delen:
Algemeen

Permanent Actueel Premium

Met PA Premium heb je toegang tot een online kennisbibliotheek waar je snel informatie kunt opzoeken in de eerder verschenen actualiteiten en in Wft-syllabi. En kun je het antwoord op je vraag niet vinden? Dan kun je deze voorleggen aan één van onze vakexperts. Ook bieden we je elk jaar vier boeiende Online Masterclasses aan, gericht op diverse vaardigheden.

Aantoonbaar permanent actueel
Wanneer je alle Kennisupdates hebt afgerond ontvang je aan het eind van het kalenderjaar een PA-certificaat. Met dit abonnement ben jij aantoonbaar permanent actueel.

De PA-omgeving
De online PA-omgeving is prettig in gebruik op alle mobiele apparaten en biedt een heldere navigatie door de actualiteiten.


Let op:
de bovengenoemde prijs is per maand.


De inhoud van het Permanent Actueel Premium?
Met het PA Premium-abonnement houd jij je kennis permanent actueel. Je betaalt één vaste prijs, ongeacht het aantal Wft-beroepskwalificaties waarvoor je actueel moet zijn. Je hebt toegang tot de volgende functionaliteiten:

• Kennisupdates (6x per jaar)
• Kennisquizzen (6x per jaar)
• Online Kennis & Praktijkbijeenkomst per Wft (1x per jaar)
• Online kennisbibliotheek
• Vragen stellen aan experts
• Online Masterclasses (4x)

De AFM schrijft voor dat elke financieel professional verplicht is om aantoonbaar permanent actueel te zijn. Deze open norm bestaat al sinds januari 2014 en geldt voor zowel adviserende als niet-adviserende medewerkers.

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Persoonlijke Leerroute
    Benodigde materialen vind je in jouw online Leerroute
Invulling aan de open norm van de AFM

Wat levert dit abonnement mij op

Met het PA-abonnement Premium van Lindenhaeghe geef jij invulling aan de open norm van de AFM. Zes keer per jaar ontvang je een Kennisupdate met de actualiteiten per beroepskwalificatie. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je toetst je kennis online met een Kennisquiz en aan het einde van het jaar rond je af met een Online Kennis & Praktijkbijeenkomst. Deze online bijeenkomst wordt per beroepskwalificatie aangeboden.

Wanneer je FFP lid bent kun je met ons PA abonnement FFP punten krijgen. Geef je FFP registratienummer aan ons door en wij geven je 4 FFP punten ieder jaar automatisch door.

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij dit abonnement

Naast de updates per Wft, krijg je bij Premium toegang tot een online kennisbibliotheek.
online leeromgeving
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Certificaat van deelname
Certificaat van deelname

Na afloop van deze training ontvang je een certificaat van deelname