Wat leer je tijdens de PE SEH / EFA training De drie O's

Update (01-02-17): 
Op dit moment is de PE SEH niet meer boekbaar, binnenkort plannen wij nieuwe data in en wordt de inhoud aangepast.

De drie O's staan voor vermogensoverdracht Oversluiten & Omzetten hypotheek en vermogensovergang bij Overlijden.

Een lagere woonlast, de hypotheek oversluiten, het lijkt zo aantrekkelijk. Maar is het dat ook? En wat is de persoonlijke behoefte van de klant achter die financiële wens? En wat gebeurt er met het vermogen bij overlijden? Met het keuzeprogramma PE Erkend Hypotheekadviseur De drie O’s leren financieel professionals in twee interactieve trainingsdagen hoe zij klanten in verschillende situaties het beste kunnen adviseren.

PE SEH 2016: keuze uit 2 onderwerpen 

Voor de PE Erkend Hypotheekadviseur heb jij dit jaar de keus. Naast het onderwerp De drie O’s kun je ook kiezen voor het onderwerp ‘(Echt)Scheiding’ bij Lindenhaeghe.

Vrijstellingen
Deelname aan het programma '(Echt)scheiding' geeft automatisch vrijstelling voor het volgen van drie verplichte masterclasses PE EHP 2016.

En: Heb jij de Opleiding RFEA gevolgd in 2016 (uiterlijke startdatum september 2016), dan krijg je met het diploma RFEA vrijstelling voor PE SEH 2016.

Kennisgericht

Het PE SEH-onderwerp De drie O’s is kennisgericht. Je voldoet aan de PE-voorwaarden wanneer je de twee trainingsdagen actief bijwoont. Er is geen instaptoets. Wel wordt verwacht dat je de PE Plus Examens voor de beroepskwalificaties Wft Basis, Consumptief krediet, Vermogen en Hypothecair krediet hebt behaald (of tenminste in de loopt van 2016 behaalt).

De trainingsdagen vinden plaats op doordeweekse dagen van 9.30 - 16.30 uur. De training wordt gegeven op verschillende centrale locaties. Er geldt een aanwezigheidsplicht. Er is geen afsluitend examen.

De inhoud van de PE Erkend Hypotheekadviseur De drie O’s

De drie O's staan voor vermogensoverdracht Oversluiten & Omzetten hypotheek en vermogensovergang bij Overlijden. Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Oversluiten hypotheek
 • Omzetten hypotheek
 • Oversluitkosten
 • Tijdelijke regeling hypothecair krediet
 • Vermogensovergang bij overlijden
 • Testamenten
 • Samenlevingsvormen
Lees

Binnenkort van start bij jou in de buurt

Binnenkort plannen wij nieuwe startdata voor PE SEH / EFA 2016 Onderdeel De drie O's (PE Erkend Hypotheekadviseur) in. Wil jij weten wanneer of je alvast aanmelden? Neem contact met ons op via support@lindenhaeghe.nl of 030 – 693 23 48.

Wat krijg ik bij deze training

 • Interactieve klassikale training

  Twee dagen les van een professional trainer
 • Studiemateriaal

  Wordt tijdens de training verstrekt

Anderen geven Lindenhaeghe een 8.4

Jos van der Wind
(8) - ongeveer 464 dagen geleden
Tijdens de les handige tis en trucs ontvangen om het examen met goed gevolg te kunnen afleggen. In vogelvlucht wordt je langs de meest voorkomende valkuilen geloodst. Een aanrader om deze cursus te volgen, voordat het examen afgelegd word.
Marij Keuren-Janssen
(8) - ongeveer 458 dagen geleden
De manier waar op de trainigen worden gegeven houden je heel goed bij de les. Er worden veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt en je krijgt handige tips van de trainer.

Toelichting op de prijs

 • Exclusief btw

  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Toeslag arrangementskosten

  € 8,95 per dag voor consumpties
 • Diverse betaalmogelijkheden

  Mogelijkheid om in drie termijnen te betalen
 • Studie- en oefenmateriaal

  Wordt tijdens de training verstrekt

Veegsessies PE SEH 2016

Update (09-11-16): veegsessies PE SEH 2016 opengesteld
In januari 2017 organiseren wij meerdere veegsessies PE SEH 2016. De diverse data - op verschillende locaties - zijn vanaf nu boekbaar. Je boekt de veegsessies via de blauwe button 'Bestel direct'.

Let op: januari 2017 is de uiterste datum om je PE SEH 2016 in orde te brengen.

Het PE keuzesysteem SEH / EFA

Als Erkend Hypotheekadviseur heb jij dit jaar de keus. De SEH heeft ervoor gezorgd dat je kunt kiezen uit drie programma’s. Op deze manier kun jij zelf bepalen welke onderwerpen jou aanspreken. Of welk programma het best past bij jouw adviespraktijk.

Omdat 2016 een overgangsjaar is (de keurmerken SEH en EFA bestaan nog naast elkaar) kan iedere bij de SEH aangesloten adviseur kiezen uit twee onderwerpen bij Lindenhaeghe:

 1. Programma (Echt)Scheiding
 2. Programma De drie O's (zie bovenstaand programma)
Onderdeel (Echt)Scheiding geeft vrijstelling voor PE EHP 2016

De Stichting Certificering Erkend Hypothecair Planners (St.CEHP) heeft bepaald dat het volgen van PE SEH 2016, Onderdeel Echtscheiding een vrijstelling oplevert voor (de PE van) Hypothecair Planners.

PE SEH 2016, Onderdeel  Echtscheiding wordt door St.CEHP gelijkgesteld aan de het volgen van de drie verplichte masterclasses voor de Hypothecair Planner. Na het volgen van PE SEH Echtscheiding heb je als Hypothecair Planner voldaan aan de PE verplichting voor 2016.

Let op! De titel Erkend Hypotheekadviseur (SEH) zal verdwijnen. Binnenkort wordt de titel Erkend Financieel Adviseur (EFA) dé norm. Om de nieuwe erkenning te kunnen behalen, moeten de PE SEH-programma’s van 2014 en 2015 gevolgd zijn en moeten de (Wft) PE Plus kwalificaties voor Basis, Consumptief krediet, Vermogen en Hypothecair krediet zijn behaald.

Lees

Goed voorbereid met ons studiemateriaal

Relevante bescheiden en oefenmaterialen worden tijdens de trainingsdagen uitgereikt.

Voordelen op een rij

 • Intensieve training

  Gevarieerde werkvormen en interactieve lessen
 • PE in twee dagen

  Geen afsluitend examen
 • Bovenwettelijk en erkend

  Inschrijving in Register (SEH / EFA)
 • Specialistische kennis

  Jij maakt het verschil voor jouw klant

Onze trainers gaan je helpen

Onze professional trainers hebben dagelijks te maken verschillende situaties uit de praktijk. Hun kennis en ervaring gebruiken ze om jou te trainen, coachen en stimuleren. Ze maken gebruik van gevarieerde werkvormen en zorgen zo voor twee boeiende, interactieve kennisdagen.


“Winnaars hebben plan, verliezers een excuus! Ik help jullie met het plan.” René Kuiper, professional trainer

Lees
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten