030 – 693 23 48

PE SEH 2020 Onderdeel Duurzaamheid

 • vanaf 04 december 2020

Na het volgen van deze eendaagse training kun jij als financieel adviseur de klant professioneel ondersteunen bij duurzame investeringen in diens woning.

Nu met 15% jubileumkorting!

 • 1 interactieve trainingsdag
 • 6 SEH-punten cat. A
 • Keuzeonderdeel Duurzaamheid
Delen:
Algemeen

Training PE SEH 2020 Onderdeel Duurzaamheid

Over de training

De aarde warmt op en het begrip duurzaamheid wint aan populariteit. Uit onderzoek blijkt dat de consument wel de noodzaak ziet van verduurzaming, maar geen maatregelen neemt. En dat terwijl de gemiddelde energiekosten per huishouden almaar oplopen. Als adviseur kun jij helpen jouw klant van de zogeheten ‘duurzaamheidswinst’ bewust te maken. Met rekenvoorbeelden en het aanbieden van een passende financiering bijvoorbeeld. Jouw advies wordt daarmee nog waardevoller.

Let op! Aanpassing lunch/faciliteiten locaties BCN
In verband met de nieuwe maatregelen is het met ingang van heden helaas niet meer mogelijk om op onze locaties BCN Capelle a/d Ijssel | BCN Eindhoven | BCN Amsterdam | BCN Zwolle lunch te faciliteren. Heb jij training op deze locatie? Dan word je verzocht je eigen lunch mee te nemen. Ook koffie en thee zijn hier niet langer verkrijgbaar. Arrangementskosten worden gecrediteerd. De maatregelen gelden in principe tot 19 november.


Wat levert deze training/opleiding mij op?
De Training PE SEH 2020 Onderdeel Duurzaamheid is kennisgericht. Je voldoet aan de voorwaarden wanneer je trainingsdag actief bijwoont. Er is een aanwezigheidsplicht.

De inhoud van de opleiding/training

 • Verduurzaming als thema
 • Toegevoegde waarde duurzaamheid voor de woning
 • Mogelijkheden tot verduurzamen van de woning (technisch/organisatorisch)
 • Hoe werken energielabels?
 • Financiering van de duurzame woning
 • Rekenvoorbeelden en verdienmodel


Wat je verder nog moet weten over deze opleiding
Naast deze training kun je kiezen voor Nieuw huwelijksvermogensrecht, Vaststellen aandeel eigenwoningschuld én het nieuwe programma De ZZP'er zijn woningfinanciering. Genoemde sessies leveren allen 6 PE SEH 2020-punten (cat. A) op. Combineer deze PE SEH met een van onze andere trainingen uit de A-categorie en behaal in twee dagen jouw 12 PE SEH-punten cat. A.

En tenslotte: een training van een Lindenhaeghe-trainer is nooit saai! Schrijf je dus snel in en haal direct je punten.

Let op!
De Stichting Erkend Financieel Adviseur heeft laten weten dat adviseurs tot 31-1-2021 de tijd hebben om aan hun PE SEH-verplichting voor 2020 te voldoen. Je kunt dus tot en met januari 2021 jouw PE SEH-punten voor 2020 halen. Reserveer wel alvast jouw plek want vol = vol (ook bij de Virtual Classrooms).

Jubileumactie 15 jaar = 15% korting!
Lindenhaeghe bestaat 15 jaar! En daarom geven we 15% korting op ons gehele PE SEH-assortiment. Plan jouw PE SEH 2020 in vóór 31 december en ontvang direct 15% korting op alle PE SEH-producten. Mooi meegenomen!

Gebruik de code 27HD-PGF1 in het bestelproces om de korting te krijgen. Let op! Je vult de code pas helemaal aan het einde van het bestelproces in; bij de betaalgegevens.

De beste trainers
De beste trainers

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
Permanente Educatie (PE)

PE

Alle Erkend adviseurs volgen jaarlijks Permanente Educatie (PE) waardoor hun kennis up-to-date blijft. Sinds 1 januari 2018 kan een Erkend adviseur de jaarlijkse 12 punten op geheel eigen wijze invullen. In de brochure op deze pagina lees je daar meer over.

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op een centraal gelegen locatie in Nederland

Item startdatum1
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Naast een boeiende interactieve sessie kun je rekenen op een gezellige netwerklunch. Eventuele (oefen)materialen zullen tijdens de training worden uitgereikt.
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Bovenwettelijke opleiding

Ga voor een toppositie met deze opleiding

Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Interactie met vakgenoten

Breid je netwerk uit tijdens de training

Reviews

Anderen geven deze opleiding een 9,0

7 Harry Waaijenberg

De ochtend ging wel voorbij aan algemene zaken, die niet echt inhoudelijk toepasbaar waren. Over klimaatverandering, en hoe we dat zouden tegen kunnen gaan enz. Bekende discussie, alleen zat ik er nu als hypotheekadviseur, om iets te leren over EBV, financiering daarvan, diverse vormen van lening, subsidie enz. en niet voor een maatschappelijke discussie. Die tijd had ik liever besteed aan het wat rustiger en evt. verder doornemen van die andere zaken.

9 Henk van Venrooij

Verrassende informatie en tools m.b.t. het verduurzamen van woningen besparingen voor de klant en bijdrage aan het milieu. Veel informatie en kennis meteen toepasbaar in de praktijk, geeft mij een heel goed gevoel om vanuit mijn professie een bijdrage te leveren aan het milieu.

Meer reviews

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?