030 – 693 23 48

PE SEH 2020 Onderdeel De ZZP’er en zijn woningfinanciering

Deze eendaagse training leert financieel adviseurs een hypotheekadvies op maat te ontwikkelen voor zelfstandigen zonder personeel (ZZP).

In 2021 15% korting!

 • 1 interactieve trainingsdag
 • 6 SEH-punten cat. A
 • Keuzeonderdeel Woningfinanciering ZZP’er
Delen:
Algemeen

PE SEH 2020 Onderdeel De ZZP’er en zijn woningfinanciering

Over de training

Een hypotheek afsluiten voor een ZZP’er is gecompliceerder dan voor mensen in loondienst. Niet alleen omdat de inkomenspositie lastig is vast te stellen maar ook omdat het moeilijk kan zijn om aan te tonen dat het inkomen ook op termijn stabiel blijft. Nu de groep ZZP’ers groeit en de economie aantrekt, passen geldverstrekkers steeds vaker hun acceptatieregels aan, ten gunste van de ZZP’er. Als adviseur kun jij hier je voordeel mee doen: je wordt aanspreekpunt voor deze groeiende groep zelfstandig ondernemers.


Wat levert deze training mij op?
De Training PE SEH 2020 Onderdeel De ZZP’er en zijn woningfinanciering is kennisgericht. Je voldoet aan de voorwaarden wanneer je trainingsdag actief bijwoont. Er is een aanwezigheidsplicht. Combineer deze PE SEH met één van onze andere A-trainingen en behaal in twee dagen jouw 12 PE SEH-punten.

De inhoud van de training

 • Fiscaal ondernemerschap
 • Financiële kengetallen & NHG
 • Netto besteedbaar inkomen van de ZZP’er
 • Inkomensverklaring
 • Inkomensrisico’s voor ZZP’ers
 • Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA)


Wat je verder nog moet weten over deze training
Naast deze training kun je kiezen voor Nieuw huwelijksvermogensrecht én het nieuwe programma Duurzaamheid. Genoemde sessies leveren allebei 6 PE SEH 2020-punten (cat. A) op.

En tenslotte: een training van een Lindenhaeghe-trainer is nooit saai! Schrijf je dus snel in en haal direct je punten.

Let op!
De Stichting Erkend Financieel Adviseur heeft laten weten dat adviseurs tot 31-3-2021 de tijd hebben om aan hun PE SEH-verplichting voor 2020 te voldoen. Je kunt dus tot en met maart 2021 jouw PE SEH-punten voor 2020 halen. Reserveer wel alvast jouw plek want vol = vol (ook bij de Virtual Classrooms).

15% korting in 2021
Gebruik de code 27HD-PGF1 in het bestelproces om de korting te krijgen. Let op! Je vult de code pas helemaal aan het einde van het bestelproces in; bij de betaalgegevens.

De beste trainers
De beste trainers

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
Permanente Educatie (PE)

PE

Alle Erkend adviseurs volgen jaarlijks Permanente Educatie (PE) waardoor hun kennis up-to-date blijft. Sinds 1 januari 2018 kan een Erkend adviseur de jaarlijkse 12 punten op geheel eigen wijze invullen. In de brochure op deze pagina lees je daar meer over.

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op een centraal gelegen locatie in Nederland

Item startdatum1
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Naast een boeiende interactieve sessie kun je rekenen op een gezellige netwerklunch. Eventuele (oefen)materialen zullen tijdens de training worden uitgereikt.
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Bovenwettelijke opleiding

Ga voor een toppositie met deze opleiding

Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Interactie met vakgenoten

Breid je netwerk uit tijdens de training

Reviews

Anderen geven deze opleiding een 9,1

10 Chris de Bruin

Ik ben al vele jaren een zeer tevreden afnemer van al mijn opleidingen bij Lindenhaeghe. Ik kom altijd in het gebouw in Bilthoven en voel me daar in een behaaglijk huis, van binnenkomst tot en met vertrek. Jullie timmeren hard aan de weg, al jaren en ik zie de resultaten daarvan. Trainers, trainingen, website, facturatie, marketing, catering: alles klopt en is klantvriendelijk. Zo ook weer deze training, van Paul Vervoort. Helemaal top, leuke dag gehad. Veel geleerd van deze hele rustige, vakbekwame collega. Prima! Maar ook bijvoorbeeld de gastvrouw die ik trof bij binnenkomst doet het prima. Als jullie nou gewoon doorgaan zo, blijf ik gewoon komen. Dank en tot ziens!

10 Geke Mulder

Trainer was enthousiast wat de stof een stuk minder "saai" maakte. Niveau en inhoud daardoor ook goed. Uiteraard is het altijd goed vertoeven bij het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Meer reviews

Anderen bekeken ook

Gerelateerd nieuws

Nieuws gerelateerd aan deze opleiding