030 – 693 23 48

PE SEH 2020 Communiceer in de VAKtaal van jouw klant. En meer…

Deze eendaagse training versterkt de communicatieve vaardigheden en gesprektechnieken van de financieel adviseur voor zijn of haar klantenkring.

In 2021 15% korting!

 • 1 interactieve trainingsdag
 • 6 SEH-punten cat. B
 • Sterke klantcommunicatie
Delen:
Algemeen

PE SEH 2020 Communiceer in de VAKtaal van jouw klant. En meer…

Over de training

Deze PE SEH-training is volledig afgestemd op de Erkend hypotheek- en financieel adviseurs (EFA), die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van communicatiekracht en gesprekstechnieken. Die bovendien willen werken aan een langetermijnbinding als vertrouwenspersoon. Een vertrouwenspersoon die ziet en ervaart dat menselijke communicatie altijd voordelen biedt. In dit PE SEH-programma geen wetsteksten, beleidsbesluiten of andere financiële inhoud. Wel 100 procent aandacht voor de kracht van communicatie. Een training waar plezier en praktische lering hand in hand gaan.


Wat levert deze training mij op?
Deze dag geeft je de kans jouw advies te bouwen en presenteren op een nieuw, onderscheidend niveau. Je leert de juiste vragen stellen, hoe jouw klanten onbewust informatie ontvangen en verwerken. Je leert jouw communicatie soepel en moeiteloos op elke klant af te stemmen, hoe je met elke klant een klik kunt maken en hoe je jouw klanten tot ambassadeur maakt. In minder tijd zul je makkelijker, beter en meer onderscheidende adviezen leren samenstellen. Samen met Remko Grijm (GRACI) ga je aan de slag. Remko Grijm is communicatie- en presentatietrainer, certified International Trainer of NLP, lifecoach, gastspreker, schrijver en motivator.

De inhoud van de training

 • Kracht van non-verbale communicatie
 • Hoe verwerkt jouw klant jouw informatie?
 • Inzicht in de betekenis van oogbewegingen
 • Suggesties in taalgebruik
 • Bouw een klik met elke klant
 • Bewustwording van eigen communicatie
 • Vragen stellen op diverse abstractieniveaus
 • Uitbreiden van de positie als vertrouwenspersoon
 • Presenteren voor elke klant
 • Samenvatten in de taal van de klant
 • De vertaalslag naar de adviespraktijk


Wat je verder nog moet weten over deze training
De thema’s worden door elkaar heen behandeld. En er wordt veel geoefend! Plezier en lering. theorie en praktijk komen samen, zodat je de nieuwe kennis direct kunt gebruiken. Als je deze Training PE SEH 2020 Communiceer in de VAKtaal van jouw klant hebt doorlopen, adviseer je op de echte interne drijfveren en motivatoren van jouw klant. Heb jij in 2018 de training Communiceer in de VAKtaal van jouw klant al gevolgd, kies dan voor PE SEH 2019 één van onze andere programma's. Binnenkort komt er een vervolgtraining op VAKtaal online. Houd onze website in de gaten voor meer informatie rond PE SEH 2020.

En tenslotte: een training van een Lindenhaeghe-trainer is nooit saai! Schrijf je dus snel in en haal direct je punten.

Let op!
De Stichting Erkend Financieel Adviseur heeft laten weten dat adviseurs tot 31-3-2021 de tijd hebben om aan hun PE SEH-verplichting voor 2020 te voldoen. Je kunt dus tot en met maart 2021 jouw PE SEH-punten voor 2020 halen. Reserveer wel alvast jouw plek want vol = vol (ook bij de Virtual Classrooms).

15% korting in 2021
Gebruik de code 27HD-PGF1 in het bestelproces om de korting te krijgen. Let op! Je vult de code pas helemaal aan het einde van het bestelproces in; bij de betaalgegevens.

De beste trainers
De beste trainers

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Studie- en oefenmaterialen
  Alle materialen worden online klaargezet
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
Permanente Educatie (PE)

PE

Alle Erkend adviseurs volgen jaarlijks Permanente Educatie (PE) waardoor hun kennis up-to-date blijft. Sinds 1 januari 2018 kan een Erkend adviseur de jaarlijkse 12 punten op geheel eigen wijze invullen. In de brochure op deze pagina lees je daar meer over.

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op een centraal gelegen locatie in Nederland

Item startdatum1
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Naast een boeiende interactieve sessie kun je rekenen op een gezellige netwerklunch. Eventuele (oefen)materialen zullen tijdens de training worden uitgereikt.
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Bovenwettelijke opleiding

Ga voor een toppositie met deze opleiding

Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Interactie met vakgenoten

Breid je netwerk uit tijdens de training

Reviews

Anderen geven deze opleiding een 9,5

9 Remco Monnik

Prima dag waarbij je bewust wordt van vaardigheden die je wel toepast maar vaak onbewust. Remko is een uitstekende trainer. Al vele malen training mogen krijgen en elke keer dezelfde goede ervaring.

10 Susan Kuipers-Pel

Het was een hele leerzame training. Ik heb andere inzichten gekregen en ga deze zeker gebruiken in de praktijk. Remco is zeer bekwaam. Hij legt op een zeer prettige en rustige manier uit. Als er een vervolgtraining komt dan ben ik er weer bij! Nogmaals dank Remco!

Meer reviews

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?