Virtual Classroom Examentraining PE Schade Particulier

  • vanaf 11 mei 2023

In onze Virtual Classroom zetten we alle digitale zeilen bij om jou – linksom of rechtsom – te laten slagen voor het PE Examen Schade Particulier.

Let op! Deze examentraining is exclusief studiemateriaal.

  • Virtual Classroom
  • Intensieve examentraining
  • Aangeboden in nieuwe leeromgeving
Delen:
Algemeen

Virtual Classroom Examentraining PE Schade Particulier

In slechts 3 uur tijd bereiden onze trainers je online voor op het PE Examen Schade particulier. Het examen plan je in op een locatie bij jou in de buurt. Dit kan de volgende dag of op een later moment. Je boekt het examen wanneer jij wilt, je hebt daarbij alle vrijheid.

Deze examentraining is exclusief het studiemateriaal. Heb je nog geen studiemateriaal? Bestel dan ook 100% Online PE Schade particulier of de E-learning PE Schade particulier. Bestudeer de stof goed voordat je deelneemt aan de examentraining.

Waarom een Virtual Classroom?
Tijdens deze intensieve (examen)training komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Je zorgt voor een goede voorbereiding, bijvoorbeeld met onze 100% Online of e-learning, en volgt daarna de Virtual Classroom examentraining. Gewoon thuis, in je eigen omgeving. In plaats van de auto, pak jij een extra kopje koffie!

Tijdens de training voorzien onze professional trainers je van praktijkvoorbeelden, geven ze examentips en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na een halve dag ben je klaar voor het examen. Je kunt dit boeken via onze website, wanneer je eraan toe bent.


Slaag je voor het PE Examen Schade particulier, dan ontvang je het certificaat PE Schade particulier. Hiermee heb je aan je PE-verplichting voldaan voor de periode april 2022- april 2025. Wil je meer weten over de PE-verlichtingen, klik dan hier.


online leeromgeving
online leeromgeving
FUSIE LINDENHAEGHE EN HOFFELIJK

Een vernieuwde leeromgeving

De komende periode wordt er, door de fusie tussen Lindenhaeghe en Hoffelijk, toegewerkt naar een gezamenlijk opleidingsaanbod. Verschillende opleidingen en e-learnings worden daarom overgeplaatst naar een nieuwe leeromgeving.

Boek jij deze training of e-learning? Dan krijg jij automatisch toegang tot de nieuwe leeromgeving met betere functionaliteiten en dashboarding. Meer lezen hierover? Houd de fusiewebsite in de gaten voor meer informatie over eventuele wijzigingen.

Een vernieuwde leeromgeving
Een vernieuwde leeromgeving

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Diverse betaalmogelijkheden
    Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
Examen

Waar bestaat het PE Schade particulier Examen uit?

Het PE Examen Adviseur Schade particulier wordt digitaal afgenomen. Je hebt 60 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Er zijn vragen op het gebied van kennis en begrip, vaardigheden en competenties. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Slaag je voor het PE Examen, dan ontvang je het certificaat PE Adviseur Schade particulier.

Meer over de Periodieke PE lees je hier

Meer over de Wft-modulestructuur lees je hier

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

De Virtual Classroom is exclusief studiemateriaal. Bij de Virtual Classroom is inbegrepen:
online leeromgeving
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Virtual classroom
Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?