Nieuwe PE-periode start op 1-4-2017

De PE Plus-periode 2014 -2016 is geëindigd op 31-12-2016. Met ingang van 01-01-2017 kunnen geen PE Plus-opleidingen en examens meer worden geboekt. Ook is het niet langer mogelijk diploma’s om te wisselen.

De nieuwe PE-periode start op 1-4-2017. Binnenkort starten wij met het inplannen van opleidingen en examens PE 2017. Je hebt tot 01-04-2019 de tijd om je PE-verplichting te voldoen. Neem meer informatie contact met ons op.

Permanent Actueel voor wie?

De AFM schrijft voor dat elke financieel professional verplicht is om aantoonbaar permanent actueel te zijn. Deze open norm bestaat al sinds januari 2014 en geldt voor zowel adviserende als niet-adviserende medewerkers.

Met een PA-abonnement van Lindenhaeghe ben je altijd aantoonbaar permanent actueel. Je ontvangt zes keer per kalenderjaar een kennisupdate met bijhorende kennisquiz. Afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm heb je toegang tot aanvullende functionaliteiten. Na afronding van de updates ontvang je jaarlijks een Permanent Actueel-Certificaat.

Lees

Professional trainers

Onze professional trainers zetten alles op alles om jou te laten slagen voor je examen. Op een zo aantrekkelijk mogelijke manier.

“Wij maken leren leuk, daarom noemen wij onszelf ook wel entertrainers!” Francis van Westrenen, professional trainers

Om dit te bereiken doen ze zelf regelmatig examen en worden ze intensief getraind. De kennis en ervaring die ze hierbij opdoen, gebruiken ze om jou te trainen, coachen en stimuleren.

Op deze manier ga jij vol vertrouwen richting het examen.

Lees

Studeren op jouw manier

Of je nu kiest voor een klassikale examentraining of een zelfstudie-met-begeleiding, bij Lindenhaeghe vind je altijd een studievorm die bij je past. Volg een klassikale opleiding bij een van onze professional trainers en krijg direct feedback. Of studeer thuis, bijvoorbeeld met Online College of e-learning.

Online College
Met Online College studeer je plaats- en tijdonafhankelijk. Je bereidt je voor met het digitale studiemateriaal en volgt daarna een online examentraining thuis.

E-learning
Of kies voor onze toegankelijke e-learning. Waarbij het studiemateriaal (inclusief oefenmateriaal) voor je klaarstaat in de digitale leeromgeving ‘Mijn Lindenhaeghe’. Wat je ook kiest, waar je ook studeert, ‘Mijn Lindenhaeghe’ is er voor jou.

Lees
Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja
Vanwege technisch onderhoud kunnen er op zaterdag 21 en zondag 22 januari geen examens worden geboekt op onze website. Onze excuses voor het ongemak.
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten