PE FFP Praktijktoepassing Trusted Advisor voor DGA

 • vanaf 14 maart 2022

DGA Trusted Advisor is een tweedaagse PE FFP Praktijktoepassing (PT) voor Financieel Planners gericht op actualiteiten, adviesvaardigheden en hoogwaardig integraal advies voor DGA’s.

Let op!
Je hebt tot en met maart 2022 om je PE FFP-punten te halen.

 • 2 Trainingsdagen
 • 12 Punten PT | PE FFP 2020 – 2021
 • Gericht op de DGA
Delen:
Algemeen

PE FFP Praktijktoepassing Trusted Advisor voor DGA

Trusted Advisor voor de DGA

Als je als financieel adviseur hoogwaardig integraal advies wilt geven, houd je rekening met de wensen en doelen van de DGA. Tijdens deze twee dagen wordt dieper ingegaan op hoe jij de DGA kunt helpen op het gebied van de fiscale, financiële en juridische aspecten in zowel privé als in de onderneming.


Wat levert deze training/opleiding mij op?

Ben jij gecertificeerd Financieel Planner (FFP), dan bestaat de jaarlijkse PE in 2020 en 2021 uit de pijlers Kennis & Actualiteit (K&A) en Praktijktoepassing (PT). Ook voor niet-gecertificeerde financieel professionals geldt een PE-plicht. Met de tweedaagse Training PE FFP 2020 2021 Praktijktoepassing gericht op de DGA, voldoe je in één keer aan de 12 verplichte PE FFP punten in de pijler Praktijktoepassing (PT). Aan de hand van een integrale en realistische casus nemen onze trainers je mee langs de verschillende aspecten van een hoogwaardig, integraal financieel advies.

De inhoud van de opleiding/training

Dag 1

 • Hoe bespreek je in een vroeg stadium de overname van het bedrijf
 • Wat is de waarde van het bedrijf
 • Voldoen de huidige testamenten en de huwelijkse voorwaarden nog aan de vereisten van de klant


Dag 2

 • Wat zijn de effecten van de Wetsvoorstellen excessief lenen en aanpassing box 3 voor de financiële positie van de klant
 • Wat gaat de DGA doen na verkoop van het bedrijf
 • Wat te doen met de liquiditeiten na verkoop van het bedrijf
 • Hoe kan het vermogen het beste gestructureerd worden


Wat je verder nog moet weten over deze opleiding

Tijdens de trainingsdagen is het de bedoeling dat jij niet alleen leert van de trainer, maar ook van je branchegenoten. De PE FFP PT kent een sterk sociale aspect waarbij er onderling kennis en ervaringen worden uitgewisseld aan de hand van dialoog en rollenspel. De trainer speelt hierbij een verbindende rol en is zowel coach als begeleider. De trainingsdagen vinden plaats op doordeweekse dagen van 9.30 - 16.30 uur. Tussen de twee dagen zit een week. De opleiding wordt gegeven op verschillende centraal gelegen locaties. Er is geen afsluitend examen. Actieve deelname is voldoende om voor de punten in aanmerking te komen.

Harry van Houdt
Harry van Houdt

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
Over de PE-structuur

PE FFP 2020 - 2021

Ben jij gecertificeerd financieel planner, dan bestaat de jaarlijkse PE in 2020 en 2021 uit de pijlers Kennis & Actualiteit (K&A) en Praktijktoepassing (PT). In de periode 2020-2021 moet je binnen het PT-onderdeel 12 punten PE FFP halen. Lindenhaeghe biedt twee verschillende, klassikale trainingen aan, elk voor 12 punten: PE FFP Praktijktoepassing Trusted Advisor voor DGA en PE FFP Praktijktoepassing Aan de slag met Financieel gedrag. Daarnaast bieden we verschillende Masterclasses K&A aan.

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op een centraal gelegen locatie in Nederland

Item startdatum1
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze training?

Onze professional trainers kennen jouw praktijk. Dat maakt hen bij uitstek geschikt als mentor, coach en trainer. Aan de hand van gevarieerde werkvormen (casus, rollenspel, dialoog) nemen ze jou én je branchegenoten mee langs een integrale, realistische casus.
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Interactie met vakgenoten

Breid je netwerk uit tijdens de training

PE-punten

Jouw PE-punten zijn weer binnen!

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?