PE CFP/FFP Menskant in de financiële planning

 • vanaf 09 oktober 2023

Wil jij stilstaan bij de menskant van de financiële planning, voor zowel jou als je klanten? Volg dan de PE CFP/FFP-training Menskant in de financiële planning en behaal zes PE CFP/FFP-punten voor de pijler Praktijktoepassing.

 • 1 trainingsdag
 • 6 Punten PE CFP/FFP-punten (incl. 6 PE SEH-punten Cat. A)
 • Aangeboden in nieuwe leeromgeving
Delen:
Algemeen

PE CFP/FFP Menskant in de financiële planning

Deze eendaagse CFP/FFP-training richt zich op de menskant in de financiële planning. Met als hoofddoel: persoonlijke ontwikkeling in je rol als CFP'er/FFP’er. Tijdens deze dag wordt duidelijkheid gegeven en gekregen over mindset, vaardigheden en onbewuste processen in communicatie, gedrag en besluitvorming. We richten ons zowel op jouw menskant als op die van je (potentiële en/of bestaande) klant.

Dit programma helpt je bij het toevoegen van meerwaarde in alle stappen van klantcontact. Het geeft je handvatten en inzichten voor het creëren van ambassadeurs. Het geeft je lering en laat je nadenken over het verbeteren van financiële planning gericht op de menselijke aansluiting bij wet- en regelgeving.

Het ontdekken, het begrijpen en het zien wat er allemaal speelt op bewust en onderbewust niveau zal bijdragen aan jouw onderscheidend vermogen en meerwaarde in jouw rol als financieel planner én de dienst die je levert. Het programma creëert een helpende bewustwording in gedrag en de impact daarvan in de klant-, advies- en nazorgrelatie.

In deze training wordt daarom aandacht besteed aan in elk geval de volgende onderwerpen:

 • Wettelijke kaders die gedragseisen stellen
 • Waarden en overtuigingen van de CFP'er/FFP’er (en de klant)
 • Communicatiestijlen
 • Beslisstijlen
 • Gedragsstijlen
 • Omgaan met weerstandWat levert deze training jou op?

Tijdens de dag zal je als CFP'er/FFP’er een persoonlijke leercurve doorlopen. Je gaat aan de slag met onbewuste menselijke processen in financiële planning! Iets wat geen enkele robot kan en dus van grote waarde is en mogelijk steeds belangrijker is en wordt, nu en in de toekomst. Deze training levert je 6 PE CFP/FFP-punten (incl. 6 PE SEH-punten Cat. A) op.

Fusie Lindenhaeghe en Hoffelijk

Een vernieuwde leeromgeving

De komende periode wordt er, door de fusie tussen Lindenhaeghe en Hoffelijk, toegewerkt naar een gezamenlijk opleidingsaanbod. Verschillende opleidingen en e-learnings worden daarom overgeplaatst naar een nieuwe leeromgeving.

Boek jij deze training of e-learning? Dan krijg jij automatisch toegang tot de nieuwe leeromgeving met betere functionaliteiten en dashboarding. Meer lezen hierover? Houd de fusiewebsite in de gaten voor meer informatie over eventuele wijzigingen.

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
Over de PE-structuur

PE CFP/FFP 2022 - 2023

Ben jij gecertificeerd financieel planner, dan bestaat de jaarlijkse PE in 2022 en 2023 uit de pijlers Kennis & Actualiteit (K&A) en Praktijktoepassing (PT). In de periode 2022-2023 moet je binnen het PT-onderdeel 12 punten PE CFP/FFP halen.

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op een centraal gelegen locatie in Nederland

Item startdatum1
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze training?

Onze professional trainers kennen jouw praktijk. Dat maakt hen bij uitstek geschikt als mentor, coach en trainer. Aan de hand van gevarieerde werkvormen (casus, rollenspel, dialoog) nemen ze jou én je branchegenoten mee langs een integrale, realistische casus.
Item interactief
Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Item interactie vakgenoten transparant
Interactie met vakgenoten

Breid je netwerk uit tijdens de training

PE passed stempel
PE-punten

Jouw PE-punten zijn weer binnen!

Item kennis inzicht
Kennis en inzicht

Verbreed je kennis en doe nieuwe inzichten op

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?