PE CFP/FFP Virtual Classroom Adviseur van de ondernemer

 • vanaf 17 april 2023

Wil jij meer weten over het adviseren van ondernemers als financieel planner en daarmee direct zes PE CFP/FFP-punten voor de pijler Praktijktoepassing behalen? Volg dan de PE CFP/FFP-training Adviseur van de ondernemer.

 • 1 trainingsdag
 • 6 Punten PE CFP/FFP-punten (incl. 6 PE SEH-punten Cat. B)
 • Aangeboden in nieuwe leeromgeving
Delen:
Algemeen

PE CFP/FFP Virtual Classroom Adviseur van de ondernemer

Deze eendaagse CFP/FFP-training staat in het teken van de ondernemer en jou als adviseur. De training heeft als doel om scherp te krijgen wat jij als financieel planner moet doen om doorlopend van toegevoegde waarde te zijn voor deze doelgroep. Niet alleen bij ‘klantevents’ of vanwege ‘financiële producten’. Het aantal ondernemers neemt al jaren toe en heeft veel vraagstukken waarbij financieel advies noodzakelijk is. Niet alleen met een bancaire oplossing, maar vooral als vertrouwenspersoon. Deze training helpt je om die rol als vertrouwenspersoon te pakken én leert je wat ervoor nodig is om doorlopend toegevoegde waarde te leveren.

Tijdens de trainingsdag kijken we naar je eigen rol, de ondernemer en onderneming zelf, en het gesprek tussen jullie. We staan daarbij stil bij het financiële aspect, maar ook bij het mentale aspect. Denk daarbij aan casuïstiek met ondernemers over het wel of niet financieren van een financieringsaanvraag en aan het inventariseren van geldovertuigingen bij jezelf en een ondernemer. Deze koppelen we uiteindelijk aan elkaar om van daaruit de stap te zetten naar het doorlopend van toegevoegde waarde zijn voor ondernemers.

In de virtual classroom zal onder andere aandacht worden besteed aan de volgende onderwerpen:

 • De rol van financieel planners
 • Geldovertuigingen
 • Waarden en overtuigingen van de ondernemer
 • Inventariseren
 • Financieringsvraagstukken
 • Voorbereiden van een gesprek
 • KlantgesprekkenWat levert deze virtual classroom jou op?

Nadat je de training hebt afgerond ben je bewust van je eigen rol en opvattingen rondom de vraagstukken van ondernemers. Ook heb je scherp hoe je de wensen en opvattingen van recent gestarte ondernemers kunt vertalen naar toegevoegde waarde voor langere tijd. Voor het afronden van deze training ontvang je zes PE-punten voor de pijler Praktijktoepassing (incl. 6 PE SEH-punten Cat. B).

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
Over de PE-structuur

PE FFP 2022 - 2023

Ben jij gecertificeerd financieel planner, dan bestaat de jaarlijkse PE in 2022 en 2023 uit de pijlers Kennis & Actualiteit (K&A) en Praktijktoepassing (PT). In de periode 2022-2023 moet je binnen het PT-onderdeel 12 punten PE CFP/FFP halen.

Fusie Lindenhaeghe en Hoffelijk

Vernieuwde leeromgeving

De komende periode wordt er, door de fusie tussen Lindenhaeghe en Hoffelijk, toegewerkt naar een gezamenlijk opleidingsaanbod. Verschillende opleidingen en e-learnings worden daarom overgeplaatst naar een nieuwe leeromgeving.

Boek jij deze training of e-learning? Dan krijg jij automatisch toegang tot de nieuwe leeromgeving met betere functionaliteiten en dashboarding. Meer lezen hierover? Houd de fusiewebsite in de gaten voor meer informatie over eventuele wijzigingen.

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op een centraal gelegen locatie in Nederland

Item startdatum1
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze training?

Onze professional trainers kennen jouw praktijk. Dat maakt hen bij uitstek geschikt als mentor, coach en trainer. Aan de hand van gevarieerde werkvormen (casus, rollenspel, dialoog) nemen ze jou én je branchegenoten mee langs een integrale, realistische casus.
Item interactie vakgenoten transparant
Interactie met vakgenoten

Breid je netwerk uit tijdens de training

PE passed stempel
PE-punten

Jouw PE-punten zijn weer binnen!

Item kennis inzicht
Kennis en inzicht

Verbreed je kennis en doe nieuwe inzichten op

Virtual classroom
Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?