030 – 693 23 48

PE aftellen

1 april 2022 komt steeds dichterbij, dus het wordt nu écht tijd om die PE-punten te halen. Samen met PE-blogger Mark tellen we af naar de eindstreep en steunen we Edukans!

Doe jij mee met de challenge?

Mark Zonder achtergrond
Over de campagne

#Ikbenalklaar

Heb jij je PE-punten gehaald en jouw certificaat (inclusief feestelijke felicitatie!) thuis in de brievenbus ontvangen? Top! Dat is natuurlijk hartstikke mooi nieuws en dat mag ook best even gedeeld worden. Maak daarom een leuke foto van jou met je rozet, publiceer deze foto op LinkedIn of Facebook, tag ‘@Lindenhaeghe’ en gebruik de hashtag #ikbenalklaar. Of kies ervoor om jouw foto direct op te sturen naar contact@lindenhaeghe.nl, waarna je jouw foto mogelijk een keer ziet verschijnen in onze wekelijkse nieuwsbrief.*

En het mooie is: met het delen of opsturen van jouw foto steun jij Edukans! Want voor iedere foto die op LinkedIn of Facebook gepost wordt met '#ikbenalklaar', of naar ons opgestuurd wordt via de mail, doneren wij een bedrag van €2,50 aan het speciale project van Edukans: Teaching With Impact. Daarnaast verloten wij iedere maand een Bol.com-cadeaubon ter waarde van €25,- en maak jij kans om die te winnen! De eerste bonnen zijn al de deur uit. Snel op de foto dus!

* Let op, met het opsturen van jouw foto geef je aan akkoord te zijn met publicatie van de foto

Ben jij jouw rozet kwijt of wil jij een digitale variant? Download hier jouw digitale rozet!

#AftellenmetMark

Ontmoet PE-blogger Mark

Je bent natuurlijk niet de enige die voor zijn PE-punten moet strijden! Ook Mark, onze PE-blogger, schrijft zo nu en dan over zijn pieken en dalen rondom het behalen van zijn PE-punten. En dat gaat niet altijd zonder slag of stoot!

Bekijk hier de laatste blog van onze PE-blogger Mark.

LH Banner Open 2