Particulier Bankieren

Over ons maatwerk

Header Maatwerk
Algemeen

Particulier Bankieren

In de hedendaagse snel veranderende financiële wereld biedt Lindenhaeghe een actueel en eigentijds aanbod van toepasbare vakkennis voor alle niveaus op het gebied van Particulier Bankieren: van instromers tot beleidsbepalers.

Van Wft op maat voor individuen tot het opleiden van groepen Financieel Adviseurs A & B. Onze particuliere bancaire opleidingen zijn gericht op inhoudelijke trajecten voor specifieke bancaire functies, (toepassing)vaardigheden, team- en individuele coaching en commerciële vaardigheden. Daarnaast gaan wij met onze klant in gesprek om het meest passende opleidingstraject samen te stellen dat is gericht op de specifieke behoefte van onze klant, het team en het individu.

Voorbeeld situatie

Een klant van Lindenhaeghe was op zoek naar het 'Plug & Play' inzetten van Hypotheekacceptanten bij een grote bancaire opdrachtgever. De klant zocht een passend maatwerktraject voor deze nieuwe Hypotheekacceptanten zodat zij in korte tijd zelfstandig ingezet konden worden bij deze betreffende grootbank.

Oplossing

Onze accountmanager is in gesprek gegaan met de klant en heeft de ( individuele) leerbehoefte opgehaald. Daarna zijn wij in gesprek gegaan met onze eigen vakspecialisten en hebben we een opleiding gemaakt, volledig op maat, met alle door de klant benoemde onderwerpen en leerdoelen. Vier weken later zijn we gestart met de Maatwerkopleiding 'Hypotheekacceptant'. Vijf weken later konden 8 professionals zelfstandig aan de slag bij deze opdrachtgever. Vanaf de eerste werkdag draaien ze volledig mee in het team. Hun individuele toegevoegde waarde en die van de opleiding was direct zichtbaar.

Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis
Lindenhaeghe heeft uitstekende trainers in huis

Trainingen Particulier Bankieren