De online opleidingen

Alle online opleidingen op een rij
Header bovenwettelijk
Overzicht

Online studeren

Een klassikale opleiding heeft zo zijn voordelen. Maar als dat even niet kan? Bijvoorbeeld omdat je weinig tijd hebt, omdat je het prettiger vindt om je eigen tijd in te delen of omdat er sprake is van een crisis waardoor je je huis niet kunt verlaten.

Online studeren
Verschillende van onze opleidingen kun je ook online volgen. Je krijgt je eigen leeromgeving, kunt thuis aan de slag en bepaalt je eigen tempo.

Wat is 100% Online?
Het studiepakket van 100% Online bevat een keur aan digitale studiemiddelen, samengebracht in een overzichtelijke Leerroute. 100% Online is ons meest complete digitale online studiemiddelenpakket. Met Microlearnings, Online Examentraining, E-learning, Oefenexamens, vaardigheden video's én uiteraard Slim Leren.

Wat is een Virtual Classroom?
Onze professional trainers voorzien je tijdens de interactieve Virtual Classroom van praktijkvoorbeelden, coachen je, en uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook je medecursisten zijn online. Het grote voordeel van een Virtual Classroom is dat je de training overal kunt volgen. Naast een interactieve thuistraining, ontvang je ook een uitgebreid digitaal studiepakket. Hierin vind je onder andere een E-learning (met Slim leren) en Oefenexamens (indien van toepassing).

Andere online studievormen
Een aantal opleidingen bieden wij in de vorm van digitale Masterclass of een E-learning. Bekijk de producttekst van het betreffende product voor meer informatie.


Online opleidingen op een rij