Opleiding Certified Practitioner of NLP voor financials

In zes trainingsdagen leer je als financieel professional je persoonlijke, management- en communicatievaardigheden te versterken en in de praktijk toe te passen.

 • Persoonlijke groei
 • Kleine groepen
 • Certificering
Delen:
Algemeen

Opleiding Certified Practitioner of NLP voor financials

Over de opleiding

Je maakt tijdens de zesdaagse Opleiding Certified Practitioner of NLP -Neuro Linguistic Programming- gigantische sprongen in resultaatgericht werken, management en professionele communicatie.

Financieel professionals kunnen de geleerde vaardigheden meteen inzetten in hun werkpraktijk. De technieken zijn zowel toepasbaar bij advies en nazorg aan klanten als bij het coachen van medewerkers en het werken in teamverband. Ook in je privéleven zul je merken dat de opleiding bijzonder van pas komt. Je leert alles effectiever te doen, op een rustige en krachtige wijze. Hier lees je meer over NLP.


Wat levert deze training/opleiding mij op?

Met deze opleiding investeer je in jezelf, in je bedrijf en in je zakelijke relaties. Als Certified Practitioner of NLP kun je nieuwe, effectieve vaardigheden voor management en communicatie inzetten. Achter communicatie, gedrag, emoties en beslissingen gaan talloze processen schuil. Deze processen leer je herkennen en verbeteren. Je ervaart tijdens de opleiding meteen welk effect NLP op jezelf en jouw omgeving kan hebben. De technieken worden intensief in uiteenlopende situaties geoefend. Gecertificeerd NLP-trainer en Master Practitioner of NLP Remko Grijm CFP®FFP, geeft de lessen en begeleidt de deelnemers. De wereldwijd erkende Opleiding Certified Practitioner of NLP bestaat uit drie blokken van twee dagen, verspreid over zes weken (totaal: 6 dagen). Na elk blok volgt een tussenweek zonder lessen, zodat je het geleerde even kunt laten bezinken.

De inhoud van de opleiding/training

 • Je verwerft inzicht in de fundamenten van NLP en ontdekt de onderliggende modellen
 • Je krijgt kennis en inzicht die jouw interacties met de wereld positief zullen veranderen
 • Je bekwaamt je in een altijd toepasbaar communicatiemodel dat jou in staat stelt een boodschap over te brengen op de manier die je wilt
 • Je ontwikkelt krachtige persoonlijk en managementvaardigheden
 • Je ontdekt en krijgt grip op de verbindingen tussen brein en lichaam


Wat je verder nog wilt weten over deze opleiding
De opleiding tot Certified Practitioner of NLP vereist geen specifieke vooropleiding. Om aan de certificeringseis te voldoen – je werkt toe naar de prestigieuze AB NLP-certificering – dien je minimaal 120 uur in jouw studie te investeren. Een deel hiervan bestaat uit multimediale thuisstudie, buddybijeenkomsten en (in)lezen (30 uur). Zo’n 50 uur ben je bezig met de training, opdrachten 18 uur en de certificeringstest neemt 20 uur in beslag. Tijdens de training, thuisstudie en opdrachten ‘duik’ je in wereld van NLP. Houding, technieken en methodologie komen aan de orde.

Je verricht een voorstudie met een Engelstalig audioprogramma (app) en een hand-out over NLP en persoonlijke ontwikkeling. Dit materiaal is in de prijs inbegrepen. Je kunt de voorstudie in je eigen tempo doen, wanneer en waar je wilt. De externe voorbereidingsapp is gratis voor een periode van 30 dagen. Je kunt in die tijd de voorstudie doen. Mocht je toch meer tijd nodig hebben, dan betaal je na de gratis periode van 30 dagen zo’n €7 per maand.

Klein beginnen? Van Associate (1 dag) naar NLP Certified Practitioner (6 dagen) met extra korting
Wanneer jij na het volgen van onze 1 daagse NLP-training door wilt stromen naar de 6-daagse training Certified Practitioner dan krijg jij het inschrijfgeld à € 299,- retour.

Remko Grijm
Remko Grijm Trainer

Over de prijs

 • Exclusief btw
  De prijs van dit product is exclusief btw
 • Diverse betaalmogelijkheden
  Mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen
 • Toeslag locatie- en arrangementskosten
  Bij dag- of ochtendprogramma € 19,95 | Bij middagprogramma € 9,95
 • Inclusief examen
  De prijs is inclusief 1 examen
Examen

Over het examen

Je sluit de opleiding af met een examen waarin je getoetst wordt op de totale leerstof qua kennis, vaardigheden en attitude. De vereisten:

 • Minimaal 90 procent aanwezigheid gedurende de opleidingsdagen;
 • Honderd procent score bij de schriftelijke toets, waarmee kennis en inzicht over de totale inhoud van de hand-outs en de opleiding wordt gemeten;
 • Een praktijkexamen van ongeveer drie uur. Hierin word je geacht een ‘personal breakthrough’-sessie te houden met een medestudent. De vereiste attitude wordt getoetst aan de vooronderstellingen van NLP.


Als je aan de eisen voldoet, ontvang je het certificaat Practitioner of Neuro Linguistic Programming, internationaal erkend door de ABNLP (American Board of NLP) onder auspiciën van dr. Tad James en dr. David Shephard.

Startdata en locaties

Wanneer kan ik beginnen

Start wanneer jij wilt op een centraal gelegen locatie in Nederland

Item startdatum1
Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

Je ontvangt een Engelstalig audioprogramma (app) en een hand-out over NLP en persoonlijke ontwikkeling. Dit materiaal is in de prijs inbegrepen.
Klassikale training

Onze trainers staan voor je klaar

Interactieve trainingsvormen

Ruimte voor vraag, antwoord en feedback

Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Opleiding en examen

Het examen maak je direct na de training

Anderen bekeken ook