Over de toekomst van de arbeidsmarkt

Online seminar RTL Z op 26 september

Op donderdag 26 september, van 20:30 tot 21:30 uur, organiseren we samen met RTL Z het online seminar ‘Future skills: ben jij klaar voor de toekomst?’ Met onder andere Prof. dr. Ton Wilthagen, hoogleraar Arbeidsmarkt aan de Universiteit van Tilburg.

Hoe ziet de wereld er over tien jaar uit? En hoe werken we dan? Zie je jezelf al vergaderen met hologrammen? Wat wordt de rol van Artificial Intelligence en van robots in jouw leven?

In het online seminar gaan we het hebben over de arbeidsmarkt van de toekomst en ontwikkelingen die een grote rol gaan spelen. Welke banen horen over 10 jaar bij de uitgestorven beroepen? Hoe kun je je omscholen, als dat nodig is? En welke vaardigheden (future skills) heb je nodig?

In de studio hebben we diverse deskundigen die jou daar meer over kunnen vertellen. Dat zijn:

  • Prof. dr. Ton Wilthagen, hoogleraar Arbeidsmarkt aan de Universiteit van Tilburg
  • Seda Westerbeek, Manager People Development bij Talent&Pro
  • Roel Kruse, Manager Trainingen bij Opleidingsinstituut Lindenhaeghe

Ook kun je rechtstreeks vragen stellen via de chat. Deze worden beantwoord door onze gasten in de studio of deskundigen achter de chat.

Dit online seminar (webinar) mag je niet missen, als je voorbereid wilt zijn op de arbeidsmarkt van de toekomst. Meld je snel aan!

> Naar aanmeldpagina RTL Z

Wil jij jouw future skills verder ontwikkelen? Bekijk ons trainingsaanbod

Hoe ‘future proof’ ben jij als professional? Doe de test op NLOntdekt en ontvang een persoonlijk rapport met daarin de status van jouw future skills. Naar NLOntdekt

Op de hoogte blijven van future skills? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Informatie over het Persoonlijke Groei Abonnement (voor werkgevers)

Online seminar RTL Z
Online seminar RTL Z