Oefenexamens PE Hypothecair krediet

Ga goed voorbereid het PE Examen Hypothecair krediet in en verhoog je slagingskans met onze oefenexamens. Test direct of je klaar bent voor het ‘echte’ examen.

Let op!
De oefenexamens zijn ook onderdeel van 100% Online.

  • 3 oefenexamens
  • Sluit aan bij het ‘echte’ PE-examen
  • Aangeboden in nieuwe leeromgeving
Delen:
Algemeen

Over de Oefenexamens PE Hypothecair krediet

Met de Oefenexamens PE Hypothecair krediet van Lindenhaeghe kun je gericht oefenen voor het Examen PE Hypothecair krediet.
Onze oefenexamens zijn speciaal ontwikkeld aan de hand van de meest recente toetstermen en exameneisen. Met deze manier van oefenen, test je direct of je klaar bent voor het ‘echte’ examen. Bij elke vraag krijg je een uitgebreide toelichting op het juiste antwoord. Na afloop van het oefenexamen zie je meteen of je geslaagd zou zijn.
Zo ga jij extra voorbereid het examen in.

De inhoud van de Oefenexamens PE Hypothecair krediet
Bij je bestelling ontvang je drie oefenexamens. Elk examen kun je onbeperkt maken. Het juiste antwoord wordt per vraag toegelicht. Per oefenexamen heb je, afhankelijk van het de duur van het echte examen, 60 of 75 minuten de tijd. Naast kennisvragen bevat het examen casussen en vaardigheidsvragen. De oefenexamens blijven zes maanden zichtbaar.


Voor wie zijn de oefenexamens?
De Oefenexamens PE Hypothecair krediet zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie PE Hypothecair krediet volgen en extra willen oefenen voor het Examen PE Hypothecair krediet. Ook zijn de oefenexamens ideaal voor wie al eens examen heeft gedaan. Op deze manier zie je direct of je het examenniveau voldoende beheerst.

Tip!
Volg je nog geen studie PE Hypothecair krediet, kijk dan nu welke studiemethode bij jou past.

Tijdens onze klassikale opleidingen word je effectief getraind en gecoacht door een professional trainer. Studeer je liever plaats- en tijdonafhankelijk dan is een van onze online studie-methoden iets voor jou. De oefenexamens maken ook deel uit van ons 100% Online-product.

Slaag je voor het PE Examen Hypothecair krediet, dan ontvang je het certificaat PE Hypothecair krediet. Hiermee heb je aan je PE-verplichting voldaan voor de periode april 2022 - april 2025.

Oefenexamen
Oefenexamen
FUSIE LINDENHAEGHE EN HOFFELIJK

Een vernieuwde leeromgeving

De komende periode wordt er, door de fusie tussen Lindenhaeghe en Hoffelijk, toegewerkt naar een gezamenlijk opleidingsaanbod. Verschillende opleidingen en e-learnings worden daarom overgeplaatst naar een nieuwe leeromgeving.

Boek jij deze training of e-learning? Dan krijg jij automatisch toegang tot de nieuwe leeromgeving met betere functionaliteiten en dashboarding. Meer lezen hierover? Houd de fusiewebsite in de gaten voor meer informatie over eventuele wijzigingen.

Een vernieuwde leeromgeving
Een vernieuwde leeromgeving

Over de prijs

  • Exclusief btw
    De prijs van dit product is exclusief btw
  • Persoonlijke leeromgeving
    Benodigde materialen vind je in jouw online leeromgeving
Examen

Waar bestaat het PE Examen Hypothecair krediet uit?

Het PE Examen Adviseur Hypothecair krediet wordt digitaal afgenomen. Je hebt 60 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Er zijn vragen op het gebied van kennis en begrip, vaardigheden en competenties. De slaaggrens is landelijk vastgesteld op 68%.

Slaag je voor het PE Examen, dan ontvang je het certificaat PE Adviseur Hypothecair krediet.

Meer over de Periodieke PE lees je hier

Meer over de Wft-modulestructuur lees je hier

Studiemateriaal

Wat krijg ik bij deze opleiding?

In jouw persoonlijke leeromgeving ontvang je drie oefenexamens. Je kunt hiermee onbeperkt oefenen voor het PE-examen.
online leeromgeving
Online Leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Oefenexamen
Representatieve oefenexamen(s)

Inclusief feedback op de antwoorden

Item Online leerongeving uitgesneden
Digitale toetsomgeving

Onbeperkt vragen herhalen

Anderen bekeken ook

Klaar om te bestellen?