Binnenkort van start: N&A

De volgende inspirerende kennissessies met boeiende sprekers over belangrijke actualiteiten staan gepland.

  • Sorteer op

Klik op het onderwerp van jouw keuze voor meer informatie en een overzicht van de geplande data en locaties.

Nuttig & Actueel: wat is het?

Kennis om je tanden in te zetten!

Bekijk hier de video over Nuttig & Actueel in het algemeen en de kennissessie Schuldhulpverlening.

Er waait een frisse wind door de financiële branche. Maatschappelijke bewustwording, transparantie en duurzaam ondernemen worden steeds belangrijker. Financieel dienstverleners, managers en medewerkers slaan de handen ineen op weg naar de (klant van de) toekomst. 

Kennis op een presenteerblaadje

Nuttig & Actueel is een heel nieuw concept. Speciaal voor de kenniswereld van nu, waarin de financieel professional inzet op saillantie, aanwezigheid en onderscheidend vermogen, biedt Lindenhaeghe kennis aan 'op een presenteerblaadje': een prettig samenzijn met vakgenoten, gecombineerd met een boeiende spreker en steeds wisselend maar altijd nuttig & actueel onderwerp.

“Consument vindt korting belangrijker dan privacy? Daar moet ik meer van weten!” - financeinnovation.nl

Complete en duurzame ontwikkeling

Met deze nieuwe serie geeft Lindenhaeghe opnieuw invulling aan het continu, compleet én duurzaam ontwikkelen van financieel professionals. Voor slechts € 99,- schrijf jij je al in voor één van onze actuele en interactieve sessies, waarbij een lunch wordt gecombineerd met steeds wisselende sprekers.

> Bekijk alle Nuttig & Actueel-onderwerpen
Lees

Nuttig(e) & Actuele onderwerpen

Wat houdt ‘goed werkgeverschap’ precies in? Waarom is een hoverboard geen motorrijtuig en een Segwaystep wel? Wat doet de BV Nederland aan de schuldenproblematiek en hoe ga je te werk bij een portefeuilleoverdracht?

De onderwerpen voor Nuttig & Actueel worden zorgvuldig uitgekozen. Een keur aan kleurrijke sprekers brengt nieuws uit de verschillende cirkels rondom het vakgebied. De ene keer verbredend, de andere keer verdiepend. Denk bijvoorbeeld aan:

-          Social media voor financieel adviseurs

-          Echtscheiding en de eigen woning

-          Databeveiliging voor beginners

-          Provisieverbod bij schadeverzekeringen

-          Portefeuilleoverdracht

> Bekijk hier de Nuttig & Actueel-agenda
Lees

Kennistafelen met vakgenoten

Ben je werkzaam in financiële dienstverlening? In een adviserende functie of als directielid? Of werk je bijvoorbeeld als schuldhulpverlener bij de gemeente? Nuttig & Actueel is boeiend voor iedereen. Niet alleen komen hier de verschillende beroepskwalificaties inhoudelijk aan de orde, er zijn ook regelmatig bijeenkomsten over werken en ondernemen binnen de financiële sector.

Kennisdelen met vakgenoten

Nuttig & Actueel verschaft niet alleen nieuwe inzichten en een lekkere lunch, de sessie vormt ook de basis voor kennisdelen met vakgenoten. Op deze manier leer je niet alleen van de spreker, maar ook van vakgenoten. Laat je verrassen én inspireren. 

 

Lees

Onze sprekers zitten er klaar voor!

Bekende branchegenoten, autoriteiten op het gebied van schuldenproblematiek of echtscheidingsadvies en natuurlijk onze eigen vaste én freelance trainers: allemaal hebben ze hun eigen verhaal. Één ding hebben ze gemeen: ze dompelen je zonder uitzondering onder in (praktijk)verhalen over allerhande actualiteiten en spreken bevlogen over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Waar schuif jij aan?

Hier komt een bericht.
Een moment geduld a.u.b.

Product verwijderen

Weet u dit zeker?
Nee
Ja
Lindenhaeghe maakt gebruik van cookies voor onder meer Google Analytics en Remarketing doeleinden. Sluiten