Wft Virtual Classroom

Deze opleiding betreft een NL Leert Door-opleiding. Boek jij via NL Leert Door? Dan ga je bij het boeken akkoord met de bijbehorende subsidievoorwaarden, zoals de verplichte afronding vóór 17 maart 2023. Lees de voorwaarden goed door!

Direct boeken

Over deze studiepakketten

NLLD Wft Virtual Classroom

Op zoek naar dé voorbereiding voor je Wft-examen? Dit pakket bestaat uit een Virtual Classroom-examentraining, e-learning (inclusief oefenexamens) en het examen zelf.

Met dit studiepakket bereid jij je optimaal voor op je Wft-examen. Het pakket bestaat uit een live Virtual Classroom-examentraining, een e-learning (inclusief oefenexamens) en het examen zelf.

Voorafgaand aan de examentraining bereid je je voor met de producten die in de Online Leeromgeving beschikbaar zijn. De examentraining in de Virtual Classroom is een allerlaatste zet om goed voorbereid te zijn voor het examen. Samen met de trainer zet je de laatste puntjes op de i.

Over dit pakket
Dit studiepakket bestaat uit:

  • Virtual Classroom-examentraining
  • E-learning (inclusief oefenexamens)
  • Examen Wft (let op: dit examen kan zelf ingepland worden met behulp van een credit.)


Boek direct!

Informatie

Over de NL Leert Door-regeling

Met de tijdelijke subsidieregeling NL Leert Door (NLLD) kunnen werknemers, werkzoekenden en zzp’ers (vanaf 18 jaar) die door de coronacrisis geraakt worden, tijdelijk kosteloos een training of opleiding volgen. Denk daarbij aan de ontwikkeling van (nieuwe) vaardigheden of het verbreden of verdiepen van kennis. Op onze website vind je alle trainingen en opleidingen die Lindenhaeghe aanbiedt in het kader van NL Leert Door.

Voor iedereen vanaf 18 jaar
De regeling NL Leert Door is in het leven geroepen om mensen met een arbeidsrelatie te ondersteunen en te begeleiden richting de toekomst. Een opleiding of training kan helpen als het gaat om het vinden van een nieuwe baan of om een bestaande baan meer toekomstproof te maken. De regeling is niet alleen voor werknemers in getroffen sectoren maar staat open voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd en met een relatie tot de arbeidsmarkt.

Aangeboden door Hoffelijk

Samenwerking

Lindenhaeghe en Hoffelijk werken samen in de uitvoering van de NL Leert Door-opleidingen. Deze NLLD-opleiding boek je gratis bij Hoffelijk. Houd er rekening mee dat de subsidievoorwaarden van Hoffelijk van toepassing zijn.