Studiepakket PE

Deze opleiding betreft een NL Leert Door-opleiding. Boek jij via NL Leert Door? Dan ga je bij het boeken akkoord met de bijbehorende subsidievoorwaarden, zoals de verplichte afronding vóór 17 maart 2023. Lees de voorwaarden goed door!

Direct boeken

Over deze studiepakketten

NLLD Studiepakket PE

Met het Studiepakket PE bereid jij je optimaal voor op je PE-examen. Deze interactieve studiepakketten zijn volledig digitaal en kan je daarom gemakkelijk vanuit huis volgen.

Met het goedgevulde digitale studiepakket PE bereid jij je uitstekend voor op je PE-examen. Je studeert op een plek die voor jou handig is, je kiest je eigen route en bepaalt je eigen tempo. De pakketten zijn speciaal afgestemd op de PE-module waarvan jij het examen gaat afleggen.

Het studiepakket PE bevat een e-learning, oefenexamens en extra oefenexamens ter voorbereiding op je examen. Daarnaast bevat het pakket ook een extra vaardighedentraining over future skills. Deze training brengt je de juiste mindset en geeft je nuttige tools. Altijd handig!

Over dit pakket
Dit studiepakket bestaat uit:

  • E-learning
  • Oefenexamens
  • Extra Oefenexamens
  • Masterclass Future Skills


Studiebelasting

Een goede examenvoorbereiding kost tijd. Hoeveel tijd is van verschillende factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld: hoe zijn je studievaardigheden? Ben je misschien al bekend met (een deel van) de stof? Het aantal studie-uren kan dus per persoon sterk verschillen. Om je toch een indicatie te geven, gemiddeld studeren cursisten 28 uren voor de opleiding.

Boek direct!

Informatie

Over de NL Leert Door-regeling

Met de tijdelijke subsidieregeling NL Leert Door (NLLD) kunnen werknemers, werkzoekenden en zzp’ers (vanaf 18 jaar) die door de coronacrisis geraakt worden, tijdelijk kosteloos een training of opleiding volgen. Denk daarbij aan de ontwikkeling van (nieuwe) vaardigheden of het verbreden of verdiepen van kennis. Op onze website vind je alle trainingen en opleidingen die Lindenhaeghe aanbiedt in het kader van NL Leert Door.

Voor iedereen vanaf 18 jaar
De regeling NL Leert Door is in het leven geroepen om mensen met een arbeidsrelatie te ondersteunen en te begeleiden richting de toekomst. Een opleiding of training kan helpen als het gaat om het vinden van een nieuwe baan of om een bestaande baan meer toekomstproof te maken. De regeling is niet alleen voor werknemers in getroffen sectoren maar staat open voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd en met een relatie tot de arbeidsmarkt.

Aangeboden door Hoffelijk

Samenwerking

Lindenhaeghe en Hoffelijk werken samen in de uitvoering van de NL Leert Door-opleidingen. Deze NLLD-opleiding boek je gratis bij Hoffelijk. Houd er rekening mee dat de subsidievoorwaarden van Hoffelijk van toepassing zijn.