De belangrijkste wijzigingen per 1 januari 2023 op een rij

03-01-2023

Nieuws

Ben jij financieel dienstverlener op het gebied van verzekeringen, hypotheken of pensioen? Dan heb jij per januari 2023 met een aantal vakinhoudelijke wijzigingen te maken. Onze kennisspecialisten hebben alle belangrijke wettelijke, fiscale en financiële wijzigingen voor jou op een rij gezet in één financieel Kompas. Daarnaast vind je in dit handige naslagwerk ook een directe doorvertaling naar je dagelijkse adviespraktijk.

De meest actuele cijfers en feiten per thema
De nieuwe wijzigingen zijn ingegaan op 1 januari 2023. In het Kompas worden de belangrijke wijzigingen uit de financiële advieswereld weergegeven per thema. De volgende thema’s komen in het Kompas aan bod: Belasting, Inkomen, Pensioen, Woning, Ondernemers en Vakbekwaamheid.

Alles liever in één verkort overzicht? Dan download je binnenkort ook de Advieskaart, met daarin de meestgebruikte cijfers, via de website.

Bekijk het Lindenhaeghe Kompas 2023 

Nog niet bekend met het Kompas?
Voor de eerste keer wordt het Kompas voor financieel professionals uitgebracht onder de naam Lindenhaeghe en zal dit een gezamenlijke publicatie zijn. Voor de klanten van fusiepartner Hoffelijk is het Kompas wel bekend terrein. Zij ontvangen dit jaar al voor de negende keer het Kompas dat traditiegetrouw aan het begin van het jaar wordt uitgebracht.

Aankomende zomer zal het Kompas voor financieel dienstverleners geüpdatet worden. De nieuwe wijzigingen die per 1 juli 2023 ingaan, worden dan verwerkt.

Fusie