We mogen de klas weer in!

10-03-2021

extra hygiëne Corona

De 5e corona-persconferentie van 2021 is een feit.

Hoewel de aangekondigde versoepelingen voor veel groepen misschien niet ver genoeg gaan, zijn we er bij Lindenhaeghe erg blij mee! We hebben namelijk het verlossende bericht ontvangen dat we weer klassikaal mogen gaan trainen. Met enige beperkingen, maar hé, we mogen weer!

Gesproken met locaties
Het bericht dat we de klas weer in mogen, kwam niet geheel onverwachts. Afgelopen tijd hebben we gesprekken gevoerd met onder andere trainingslocaties over de mogelijkheden per regio. Er zijn beperkingen, maar toch heeft dit ertoe geleid dat trainen weer mogelijk is. Dit keer hoeven we de geplande trainingen niet om te zetten.

Goed nieuws dus!
Het uitgangspunt voor de komende weken is dat noodzakelijke klassikale trainingen doorgaan. PE Wft en PE SEH-trainingen vallen hier vanwege de deadline onder. Ook examens gaan (nog steeds) door. Professionals die een training of examen hebben staan die buiten de regeling valt, ontvangen bericht van ons. Trainingen die al (virtueel) gestart zijn, ronden we uiteraard af in de virtual classroom.

Verwacht: meer versoepelingen
We zien dat het kabinet onder andere met het oog op de toenemende vaccinatiegraad meer openstaat voor versoepelingen. Na de persconferentie van 23-3 kijken we verder op basis van de actuele richtlijnen/maatregelen. De verwachting is dat we binnenkort ook met de Wft-opleidingen de klas weer in kunnen.

Voor het laatste nieuws kun je altijd naar dit artikel gaan: we updaten dit bericht regelmatig.

Naar PE-opleidingen

Naar Wft-opleidingen