Een vliegende start met Lindenhaeghe en Adfiz | OvFD

13-10-2021

Een Vliegende Start | kosteloos studeren

Studeren met subsidie

Een vliegende start

Een nieuwe stip op de horizon? Deze zet je kosteloos met Lindenhaeghe en Adfiz | OvFD. Pak je kans vandaag nog!

Wat en waar (hebben we het over)
De afgelopen maanden hebben we allemaal zo onze uitdagingen gehad. De overheid helpt een handje mee als het gaat om de uitdagingen rond (nieuw) werk en behoud van banen. Want om klaar te zijn voor de toekomst is het van belang (door) te ontwikkelen. Soms in de vorm van verdieping of juist meer verbreding. En soms door het zetten van een compleet nieuwe stip op de horizon.

NL leert door kan je daarbij helpen. Met tips en inspiratie - bekijk bijvoorbeeld de 'Hoe word ik'-pagina's verderop deze pagina - en met het volgen van een kosteloze opleiding.

Wie (kan hieraan meedoen?)
Iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd komt in aanmerking voor de NL leert door regeling. Je kunt een training of opleiding volgen als je ondersteuning zoekt bij het behouden van je huidige baan of wanneer je je wilt oriënteren op een nieuwe sector of baan. Of je nu in loondienst, een flexwerker, zpp’er of ondernemer bent.

Hoe (zet jij een (nieuwe) stip op de horizon?)
Laat je inspireren door onze 'Hoe word ik'-pagina's. Je leest hier meer over de verschillende beroepen waartoe wij opleiden en welke investering (in tijd) hiervoor nodig is.

Heb je vragen? Mail ons, we helpen je graag verder.

Jouw vliegende start


Hoe werkt de subsidieregeling?

  • Bepaal je stip op de horizon
  • Meld je aan voor een opleiding van jouw keuze
  • Onderteken voorafgaand aan het scholingstraject een Toestemmingsverklaring
  • Starten = afmaken; houd rekening met het feit dat na afloop van het scholingstraject een Prestatieverklaring moet ondertekenen.


Bekijk hier
alle voorwaarden en zoek het antwoord op jouw vraag.