Vijf keer Beste Opleider van Nederland

01-03-2019

Laatste nieuws Lindenhaeghe

Vijf keer Beste Opleider van Nederland

Sinterklaas is het land nog niet uit of we krijgen alweer een cadeau. En wát voor een!

Afgelopen week werd Lindenhaeghe voor de vijfde maal op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland. Springest, met 5.214 aanbieders de grootste opleidingenvergelijkingssite van Nederland, reikte de Award uit tijdens een feestelijke avond bij Seats 2 Meet in Utrecht.

Reuze spannend

De verkiezing was dit jaar echt reuze spannend! Lange tijd was onduidelijk wie er op één stond. Onze trainers werden regelmatig met een negen of een tien beoordeeld, maar met zoveel reviews (op de laatste dag van de verkiezing stond de teller op 420 reviews voor 2017) is het bést lastig om je gemiddelde ‘vast’ te houden.

Gelukkig hadden onze cursisten vertrouwen in ons. Zij waren het die er met hun beoordelingen voor zorgden dat we wederom op het podium stonden. En dat niet alleen: we stegen dit jaar van een gemiddelde 8,6 naar een 8,8. Een prestatie om trots op te zijn.

Dank iedereen!

En trots zijn we. Op onze trainers, die zich stuk voor stuk ‘Beste Trainer’ getoond hebben, en natuurlijk op onze cursisten. We danken iedereen voor de prachtige reviews. Blijf dit vooral doen, het is voor ons dé manier om te verbeteren.

En zoals eerder gezegd, verdubbelt Lindenhaeghe in de maanden oktober, november en december elke euro die Springest voor een Lindenhaeghe-review aan Edukans doneert.

We laten eind deze maand weten waar de teller is gestopt.

De uitslag van de Lindenhaeghe-wedstijd Beste Trainer 2017

Francis van Westrenen

Met een gemiddeld cijfer van een 9,3 en 40 nieuwe reviews in het afgesproken tijdsbestek (1 maand) heeft Francis de Lindenheaghe-titel Beste Trainer zeker verdiend! Cursisten geven haar in hun Springest reviews veel complimenten over haar goede uitleg, fijne begeleiding, het meedenken en de ontspannen voorbereiding voor een spannend examen.

René Kuiper

René is, met een 9,2 gemiddeld en 31 nieuwe reviews in de actieperiode, óók een winnaar. Zijn duidelijkheid, focus, goede praktijkvoorbeelden, zijn benaderbaarheid en de fijne sfeer bij de trainingen worden door de cursisten genoemd in de reviews.

Gideon Schrijver

Gideon staat een 8,7 gemiddeld en heeft 32 nieuwe reviews op zijn naam staan! Hij krijgt van onze cursisten vooral complimenten over het fijne tempo, de levendigheid waarin de lessen gegeven worden en de effectieve manier van lesgeven. Ook hij is een terechte winnaar.