Testen + Toegang = Trainen met korting!

14-04-2021

Thumbs up

Volle klassen en de trainer écht in de ogen kijken… dat is nog eens een mooi beeld. Voor enthousiastelingen die niet kunnen wachten, hebben we goed nieuws:, binnenkort start Lindenhaeghe een pilot in samenwerking met branchevereniging NTRO, het ministerie van Economische Zaken, Volksgezondheid en Justitie waarbij we Testen voor Toegang.

Oftewel: testen, toegang, trainen (+ examen). En dat dan met korting!

Testen, toegang, training
Met de pilot Testen voor Toegang starten we de komende periode een aantal fysieke PE-trainingen die je met korting kunt boeken. Om aan de training deel te kunnen nemen, doe je in de 40 uur voor de training een gratis sneltest. Is de uitslag negatief, dan mag je aan de training (en het examen) deelnemen*. Dat betekent uiteraard niet dat met een negatief testresultaat op zak de coronamaatregelen komen te vervallen. De trainingen, die onderdeel zijn van de pilot Testen voor Toegang, organiseren we coronaproof. Better safe than sorry, natuurlijk.

Waarom Testen voor Toegang?
Met het Testen voor Toegang krijg je niet alleen een flinke korting op jouw training, je helpt ook mee om de maatschappij weer ‘van het slot’ te halen. Aan de pilot, een initiatief van Stichting Open Nederland, doen meer organisaties mee. Denk aan musea, parken en sportclubs. Zo leveren we samen een bijdrage aan het heropenen van het sociale leven in Nederland en kunnen we stapje voor stapje terug naar het ‘oude normaal’ waarin gevulde klassen de norm waren.

Doe jij mee met de pilot?
Sta jij te popelen om de klas in te gaan (met korting) en je PE-examen te halen? We draaien de pilot voor de PE’s Vermogen, Hypothecair krediet, Inkomen én Schade zakelijk. Hieronder zie je op welke dagen je ze kunt volgen (locatie Apeldoorn). Schrijf je snel in want vol is vol.

Let op!
De actie geldt dus alleen voor deze opleidingen. Om te boeken volg je de instructies op de productpagina.

26 april 2021 | Locatie Apeldoorn

08.30 – 11.30 uur PE Vermogen

13.15 – 16.15 uur PE Hypothecair krediet

30 april 2021 | Locatie Apeldoorn

08.30 – 11.30 uur PE Schade zakelijk

13.15 – 16.15 uur PE Inkomen

Vragen? Bekijk de Veelgestelde vragen voor meer informatie.

*Mocht de uitslag onverhoopt positief zijn, dan kun je de training kosteloos verzetten.