030 – 693 23 48

Start Summercourses (kom trainen in Baia Bilthoven!)

09-06-2020

Met goodiebag!

Wat zijn de Summercourses?

Summercourses zijn korte, intensieve trainingen in de zomer. Waar je normaliter om de week een trainingsdag hebt, ga je tijdens een Summercourse dóór. De trainingsdagen zijn geclusterd en je rondt de training zo sneller af. Kort maar krachtig noemen we dat. Een mooie, intensieve ervaring waar je altijd rijker uitkomt.

De future skills-trainingen zijn klassikaal te volgen in Bilthoven, de financiële kennis-opleidingen grotendeels zijn grotendeels online. Wat zijn jouw plannen deze zomer?

Summercourses Future Skills For Financials | Klassikaal


Summercourses financiële (bovenwettelijke) opleidingen | (Grotendeels) Online


Thuiswerken kan efficiënter zijn, zeggen organisatiedeskundigen van de Erasmus Universiteit. Maar hoe efficiënt het ook is, we missen de interactie met collega’s en klanten. We missen het gevoel er even ‘helemaal uit’ te zijn. De gezellige reuring van kantoor.

Hoe moet dat nou, de komende maanden?

Speciaal voor de rustige zomermaanden hebben wij verschillende trainingen geselecteerd die je samen (met collega’s) of alleen (met vakgenoten) kunt volgen. Je kunt kiezen uit persoonlijke ontwikkeling of financiële verdieping. Volg de training klassikaal in het pittoreske Baia Bilthoven, geniet van de airco, de kleine groepen en de interactie en ontvang na afloop een goed gevulde goodiebag.

Of: neem thuis je time-off, volg een online training in een Virtual Classroom en ontvang je ontspanningsverrassing per post.

Pluspunten Baia Bilthoven

+ Airco

+ Leuke trainers

+ Kleine groepen

+ Verzorging door Maureen

+ Goodiebag

Let op!
Goodiebag geldt alleen bij de klassikale trainingen uit de Summercourses. De virtuele trainingen van de Summercourses krijgen een verrassing thuisgestuurd.

Alvast wat quickwins op gebied van Future Skills?
Bekijk hier de Masterclass Omgaan met emoties tijdens klantgesprekken