STAP vooruit of zij-STAP?

31-08-2021

Springplank carrière

Was jij voorheen werkzaam in een andere branche? Of sta je op het punt om die spannende stap naar een nieuwe functie of andere branche te zetten? Deel je verhaal om anderen te inspireren!

Inspireren en motiveren
Een carrièreswitch is altijd spannend. Wat als het niet bevalt? Heb ik mijn opleiding dan voor niks gedaan? En begin ik dan weer onderaan de carrièreladder? Allerlei vragen die belemmerend werken. En die iemand ervan kunnen weerhouden om de stap te zetten.

Daarom zijn wij voor een interviewreeks op zoek naar mensen die deze stap durfden te nemen en hun verhaal willen delen. Jouw verhaal kan twijfelaars misschien het laatste zetje geven. Het kan mensen behoeden voor verrassingen of van waardevolle tips voorzien. Het kan informeren, inspireren en motiveren.

Jouw verhaal op STAP Academy
De carrièreverhalen worden door de contentspecialisten van Lindenhaeghe opgetekend en gepubliceerd op STAP Academy. Deze site is in het leven geroepen in het kader van de STAP-subsidieregeling (Stimulans Arbeidsmarktpositie), een subsidieregeling waarmee men met een flinke korting een scholingstraject kan starten. Hier vind je informatie, inspiratie en motivatie rondom omscholen en doorontwikkelen. Ook lees je op STAP Academy meer over hoe het gebruikmaken van een STAP-budget werkt en of je in aanmerking komt.

Dus wil jij met jouw verhaal anderen inspireren en motiveren? Laat het ons weten en neem contact met ons op via info@stapacademy.nl.