STAP-budget aanvragen vanaf 17 maart

14-03-2023

Nieuws

Er kan bijna weer STAP-budget worden aangevraagd! Je kan jaarlijks gebruik maken van het STAP-budget, maar door de grote populariteit is het wel belangrijk om je goed voor te bereiden op het inschrijfmoment.  

Aanvragen weer mogelijk vanaf 17 maart 2023 
Een storing maakte dat het aanvragen van subsidie op het inschrijfmoment van 28 februari tijdelijk niet mogelijk was. "Door een combinatie van een technische storing en de grote drukte, zijn er problemen met het subsidieportaal", zei een woordvoerder van het UWV tegen NU.nl. 

Maar er is goed nieuws! Op 17 maart 2023 gaat het UWV STAP-portaal weer open en kan je STAP-budget aanvragen. Je hoeft je geen zorgen te maken als je al een aanmeldingsbewijs had aangevraagd op 28 februari. Dit bewijs is nog steeds geldig en je kan het gebruiken voor de nieuwe aanvraagdatum. Maar als je je nog niet had aangemeld, maar je wel wil doorontwikkelen kan je gemakkelijk zelf een aanmeldingsbewijs aanvragen via de website van Lindenhaeghe of Hoffelijk.  

Verder in je carrière met Lindenhaeghe

Wij bieden een groot aantal opleidingen en trainingen aan waarvoor je het STAP-budget kunt gebruiken. Hier vind je een greep uit ons aanbod:


Wees er snel bij!

Vraag op tijd je aanmeldingsbewijs aan op de websites van Lindenhaeghe of Hoffelijk. Op 17 maart 2023 om 10.00 uur is het weer mogelijk om via het UWV STAP-portaal budget aan te vragen. Zorg ervoor dat je ruim voor deze tijd naar de website van het UWV gaat en op 'Aanvragen STAP-budget' klikt. Zo word je om 10.00 uur direct toegevoegd aan de wachtrij en maak je de meeste kans om in aanmerking te komen voor het STAP-budget. 

Dus waar wacht je nog op? Vraag je aanmeldingsbewijs aan en zorg dat je op 17 maart om 10.00 uur klaar zit om je aanvraag in te dienen. Met een beetje geluk krijg jij het STAP-budget en kan je beginnen aan een nieuwe en interessante opleiding of training!