Persbericht Lindenhaeghe helpt jong financieel talent versneld op weg

01-05-2019

Laatste nieuws Lindenhaeghe

Opleidingsinstituut Lindenhaeghe biedt kandidaten van recruitmentspecialist YoungCapital sinds april 2019 een op maat gemaakt leertraject aan, waarbij de kandidaten binnen een week hun Wft-diploma kunnen behalen.
Dit terwijl ze ondertussen digitaal gecoacht worden en de studievoortgang wordt bijgehouden door de afdeling People Development Advisors van YoungCapital. Na een succesvolle pilot in 2018 met Wft Zorg, geven Opleidingsinstituut Lindenhaeghe en YoungCapital opvolging aan de samenwerking door het aanbieden van opleidingen binnen het gehele Wft (Wet financieel toezicht), PE en PA-domein.

Innovatieve kijk op werken en leren
Lindenhaeghe ontwikkelde, in lijn met de innovatieve kijk van YoungCapital op werken en leren, een uniek 100% Online-opleidingstraject, waarbij de ontwikkeling van de young professionals op afstand kan worden gemonitord. Terwijl de kandidaten online hun opleiding volgen, monitort YoungCapital de studievoortgang en (deel)resultaten van alle onderdelen in een overzichtelijk dashboard. Ook heeft de recruitmentspecialist direct zicht op de ingeplande examens en examenresultaten.

Leerportaal
Aan de basis van dit traject staat het vorig jaar door Lindenhaeghe geïntroduceerde Leerportaal waar aankomend financials een op maat gemaakt digitaal opleidingstraject kunnen doorlopen. De Leerroutes, de coachingsmogelijkheid-op-afstand en het gebruik van Slim Leren – een adaptieve methode om veel en gericht te oefenen met de leerstof - zorgen voor slagingspercentages die ruim 20% boven het landelijk gemiddelde liggen. De systeemkoppeling waarmee het Het Leerportaal nu is uitgebreid, zorgt voor tijd- en kostenbesparing aan beide kanten.

Jong talent
YoungCapital en Lindenhaeghe zijn momenteel in gesprek om te kijken of zij de samenwerking verder kunnen uitbreiden. Gedacht wordt aan specialistische (financiële) opleidingen en trainingen. Alice Bavinck, Operationeel directeur Lindenhaeghe: “We barsten van de energie en het ondernemerschap. Zowel Lindenhaeghe als YoungCapital geloven in talentontwikkeling en versterken elkaar door onze krachten aan elkaar te verbinden. Zo helpen we jongeren hun talent te ontdekken, ontplooien, ontwikkelen én matchen we uiteindelijk jong talent met de juiste werkgever.”

Neem voor meer informatie contact op met afdeling Marketing & Communicatie van Lindenhaeghe | telefoon 030 – 2041654 | E-mail: marketing@lindenhaeghe.nl