Permanent Actueel: een nieuw jasje!

24-02-2021

Laatste nieuws Lindenhaeghe

Goed nieuws voor Permanent Actueel (PA-)abonnees: de PA-omgeving krijgt een nieuw jasje. En dat nieuwe jasje is uiteraard in stijl met de vorig jaar vernieuwde Online Leeromgeving.

Vertrouwde functionaliteit, meer gebruiksgemak
Een update bekijken, je status bijhouden en je gegevens beheren: als we kijken naar de vertrouwde functionaliteiten verandert er niet zo veel. Het gebruiksgemak neemt met deze upgrade wél toe.

Wat is anders?
Om te beginnen is de leeromgeving omgezet naar onze nieuwe huisstijl: een nieuwe en frisse look-and-feel met een overzichtelijke menustructuur. Op de Mijn Permanent Actueel-pagina zijn de belangrijkste onderdelen terug te vinden om Permanent Actueel te zijn: Kennis Updates, Kennis Quizzen, Kennis- en Praktijkbijeenkomsten en bij premiumleden ook de Bibliotheek, Online Masterclasses en Vragen stellen aan experts.

Kennis Updates
Daarnaast is er een duidelijker onderscheid tussen nieuwe en reeds bekeken Kennis Updates. De updates staan rechts en heb je de Update al gelezen dan is de tekst grijs. Moet je deze nog lezen; dan is de tekst zwart. Ook bij de Quizzen vind je enkele kleine aanpassingen: heb je een quiz met een voldoende afgerond dan is het blokje grijs, heb je de quiz met een onvoldoende afgerond (50% of lager) dan is het blokje rood. Het is allemaal nét wat duidelijker.

Release: 2 maart!
De nieuwe PA-omgeving gaat live op 2 maart. Om die reden hebben we de release van de Kennis Updates maart 2021 een week later gepland dan je van ons gewend bent. Op 8 maart staan ze voor je klaar.

Hoe word ik Permanent Actueel

Meer informatie over Permanent Actueel