PE Blogger Mark stopt!

22-11-2022

Nieuws

PE Wft Blogger Mark

In mijn vorige blog schreef ik al dat ik erg druk was. Dat is er niet minder op geworden. Daarom schrijf ik vandaag mijn laatste blog als PE-blogger voor Lindenhaeghe.

Keuzes maken
Ik vind het echt jammer dat ik moet stoppen, maar ik móet keuzes gaan maken. Want mijn vriendin klaagt steeds vaker dat ik nooit tijd heb en ik zit steeds langer op kantoor. Conclusie: het is tijd om het (schrijvers)stokje door te geven.

Estate Planner in de praktijk
De Opleiding Estate Planner heb ik succesvol afgrond. Echt, wat een gave opleiding is dat! Zoveel geleerd en ook zoveel dat ik direct in de praktijk kan gebruiken. Het maakt mijn advieswerk niet alleen beter, maar ook leuker. Het gaat ook erg goed met de business. Inmiddels werken we met vier M/V hier op kantoor en mijn partner en ik overwegen nu een tweede vestiging te openen. Je snapt dat ik daar behoorlijk druk mee ben.

Client Officer
Het goede nieuws is dat we tegenwoordig ook een Client Officer hebben. Zij is echt een kei in het beheren van onze portefeuille en het inplannen van afspraken. Echt, ik zou niet meer zonder haar kunnen. Ze houdt ook bij welke diploma’s we allemaal moeten hebben en welke punten daarbij horen. Ik sta inmiddels ingepland voor februari voor de twee PE’s die ik nog moet. Nu al zin in, hahaha. Nee, niet natuurlijk. Gelukkig blijft het nieuwe Lindenhaeghe gewoon in Bilthoven training geven, dus heel fijn dat ik daar nog terecht kan.

Afscheid
Maar goed, afscheid dus. Echt heel jammer dat ik hierbij de blog aan de wilgen moet hangen. Maar wie weet komen we elkaar nog wel eens ergens tegen, op een leuk branche-event of in de collegebanken bij Lindenhaeghe. Want Mark gaat weg, maar de PE-verplichting (helaas) voorlopig nog niet!

Tot ziens, het ga jullie goed.