PE-blogger Mark is druk

05-10-2022

Nieuws

PE Wft Blogger Mark

In mijn vorige blog schreef ik over het overlijden van mijn oma. En hoe ik verwikkeld raakte in een lastige erfrecht-kwestie. Dat zal me geen tweede keer gebeuren. Want binnenkort ben ik Estate Planner.

Hallo daar, even een update van een drukke Mark!

Inmiddels ben ik gestart met de opleiding Estate Planner in Bilthoven. Het is echt een super interessante opleiding. Had ik veel eerder moeten doen. In dat opzicht heeft de situatie rond de erfenis van mijn oma me echt wakker geschud. Mijn klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat ik ze behoed voor dit soort vermogensvalkuilen. Dat ik verder kijk dan een standaardadvies. En ik merk nu al hoe makkelijk het is het geleerde in de praktijk te brengen is. En hoe leuk dat is.

VVP Advies Awards

De trainer (Leo Brunt) is ook top, de dagen vliegen voorbij. En - leuke bijkomstigheid – elke week zie ik Maureen weer! Ze werkt nog steeds bij Lindenhaeghe. En vandaag (6 oktober) is ze extra goed in beeld want ze presenteert om 16.00 uur de finale van de VVP Advies Awards. Ga ik even kijken natuurlijk! Ik ben ook al eens genomineerd voor een Award, maar helaas heb ik tot nu toe geen prijs in de wacht gesleept. Jammer!

Nog twee PE
Afijn, nog een paar (trainings)dagen te gaan en dan mag ik mezelf naast Erkend Hypotheekadviseur óók Estate Planner noemen. Het wordt nog wat met mij, met al die titels achter mijn naam. Ik mag er wel op letten dat ik mijn PE’tjes niet vergeet voor deze periode. Nou ja, gelukkig heb ik er al één gehaald. Maar wil je geloven dat ik vergeten ben welke het ook alweer was?! Morgen maar even de Supportafdeling bellen. En dan een planning voor 2023 maken.

Komt goed! Tot de volgende blog! Of virtueel bij de Advies Awards vanmiddag.

NB kosteloos boeken
Ik boekte de opleiding Estate Planner met het STAP-budget. Esther van marketing heeft me gevraagd dit met jullie te delen. Want 1 november gaat er weer een tijdvak open. Maar je kunt ook al eerder starten want je kunt de opleiding Estate Planner ook kosteloos boeken met NLLD-subsidie.