PE Blogger Mark goes digital

28-10-2020

PE Wft Blogger Mark

Hoi! Ik ben Mark, zelfstandig financieel adviseur, woonachtig in de Randstad en vader van een zoontje (7). Voor Lindenhaeghe blog ik regelmatig over mijn PE-rikelen.

Lees hier mijn vorige blog.

In mijn vorige blog schreef ik over keuzestress en mijn beslissing om PE Schade zakelijk uiteindelijk toch klassikaal in Bilthoven te volgen. In deze blog kun je lezen hoe het afliep.

Uiteindelijk had ik een week om me voor te bereiden op de klassikale training (en het examen). Beetje strakke deadline maar ik dacht: dat moet wel lukken. Viel nog wel tegen. Want je moet in zo’n week ook nog werken.. boodschappen doen en (juist dan) sporten, koken en eten en niet onbelangrijk: aandacht aan vrouw en kind geven.

Dus uiteindelijk hield ik niet zoveel tijd over.

Eindstand: ik heb mezelf de dag van te voren opgesloten om me voor te bereiden. Dat was wel even bikkelen. Maar…het heeft zijn vruchten afgeworpen! Ik heb het examen PE Schade zakelijk in één keer gehaald. (Klassikale training hielp ook wel een beetje mee natuurlijk, haha.) En ik had dubbel geluk die dag, want Maureen was er weer! En ze herkende me nog (of nou ja, ze herkende me een soort van.. toen ik vertelde dat ik dé PE-blogger was).

Eind goed al goed zou je denken….

Alleen: ik ben er nog niet. Dit is niet de enige PE die ik dit jaar wil halen. En nu ik zo lekker bezig ben, ga ik maar direct door. Op naar de volgende: PE Inkomen. Ik ben echt trots op mezelf dat ik zo goed doorpak. Go go go Mark!

Maar goed, de maatregelen zijn nu weer anders dan de vorige keer. Misschien komt er wel weer een lockdown. En mijn zoontje heeft astma, dus als we wat oplopen is dat ook niet zo fijn voor hem. (En heel eerlijk: ik ben zelf ook wel een beetje een hypochonder de laatste tijd). Toch maar Virtual Classroom gekozen dus. Die van PE Inkomen start op 18 november. Dan geef ik mezelf deze keer iets meer dan een weekje om me voor te bereiden. Dan hoef ik misschien niet alles in een dag te proppen.

Op naar de volgende PE!

Ook een PE-boeken? Klik hier.