Op naar de spotlights van 2021!

22-12-2020

Zodat we allemaal weer kunnen shinen!

Kerstmeeting

Met mondkapjes én kerstmutsen op richting de feestdagen: het blijft een beetje onwennig allemaal. Vooral nu we het oude jaar niet even lekker kunnen ‘wegknallen’. Sta je daar buiten, met je sterretje, op anderhalve meter afstand van de rest.

Toch is er ook goed nieuws. Want elk sterretje – hoe klein ook – is immers een lichtpuntje. En die lichtpuntjes, daar moeten we ons op concentreren. Die gaan ons vooruit helpen.

Virtual Classroom én op locatie
Zo hebben wij bij Lindenhaeghe veel zin om in 2021 van start te gaan met de NL Leert Door-trainingen: deze verzorgen we allemaal in een Virtual Classroom en kunnen dus gewoon doorgaan. En natuurlijk hopen we na 19 januari onze klaslokalen weer te openen om ook op locatie trainingen te verzorgen. De nieuwe mondkapjes (in Lindenhaeghe-kleuren) liggen al klaar: kijk voor een sneak peek op onze Facebookpagina.

We hopen op …
Voor 2021 hopen we op meer verhalen zoals dat van Germa, die in deze nieuwsbrief vertelt over haar overstap vanuit de horeca naar Wft Zorg. We hopen op mooie blogs en nieuwsbrieven waarin we jullie kunnen bijpraten over belangrijk nieuws zoals de veranderingen rond de overdrachtsbelasting.

Maar we hopen vooral dat de lichtpuntjes van december 2020 in 2021 uitgroeien tot flinke spotlights waarin we allemaal weer shinen!

Fijne feestdagen en tot 7 januari 2021.