Ons jubileum & het nieuwe normaal

11-11-2020

Lindenhaeghe 15 jaar

Vorige week was het feest bij Lindenhaeghe: onze jubileumweek werd, ondanks de ‘gekke tijd’, op verschillende manieren gevierd. Met slingers, traktaties en een heuse digiborrel. Het was een mooie week, waar we met veel plezier op terugkijken.

De vlaggen hangen uit
Om in de feeststemming te komen, hing ons pand in Bilthoven vol met slingers, natuurlijk in onze huiskleuren, en grote ballonnen met 15 erop. De meeste collega’s werken weliswaar vanuit huis, maar foto’s van een versierde werkplek zijn ook heel feestelijk. Bovendien konden de professionals die hier een opleiding of examen kwamen doen, de versiering ook wel waarderen: ‘slingers zijn gewoon altijd leuk’ aldus een vrolijke Wft-cursist.

Daarnaast verrasten onze trainers alle cursisten die afgelopen week bij ons kwamen trainen met wat lekkers. ‘Of we de nootjes en chocoladerepen niet standaard onderdeel van de trainingen konden maken’, werd meerdere keren gevraagd. Een collega van Support proefde mee en stemde voor: ‘Doe mij nog wat van die nootjes!’

Digiborrel
En dan was er natuurlijk ons jubileumfeest: dit keer in de vorm van een digiborrel. Best een uitdaging hoor, om zo’n feest-op-afstand een beetje leuk neer te zetten. Gelukkig werken we met een team van betrokken en creatieve collega’s, dus een Kahoot-quiz ‘Ken je collega’ was snel gemaakt. Combineer een paar hilarische vragen met een thuisgestuurd borrelpakket en voilà, een leuke avond is een feit. Mooi om in een tijd als deze, toch mijlpalen met je collega’s te kunnen vieren.

‘Op naar het volgende jubileum’, lazen we na afloop in de chat van de digiborrel. ‘Hopelijk kunnen we snel weer samen proosten vanuit ons eigen Café Bijna Thuis!’