Online leren met een glimlach bij Lindenhaeghe

21-10-2020

Lindenhaeghe website

Goed nieuws voor de gebruikers van de Online Leeromgeving (Mijn OLO) van Lindenhaeghe: Mijn OLO krijgt een nieuw jasje. En wát voor jasje! Tailor made, volgens de laatste mode en… zeer prettig ‘draagbaar’. Daar word je blij van!

Vertrouwde functionaliteit, meer gebruiksgemak
Inloggen via onze website, een Leerroute volgen, PA-updates bekijken of een oefenexamen maken: als we kijken naar de vertrouwde functionaliteiten, verandert er niet zo veel. Je navigeert nog steeds met hetzelfde gemak door het portaal en je raadpleegt jouw studiemateriaal op de manier die jij gewend bent. Maar het gebruiksgemak neemt met deze upgrade wél enorm toe.

Wat kun je verwachten?
Om te beginnen is de leeromgeving omgezet naar onze nieuwe huisstijl: een nieuwe en frisse look-and-feel met een overzichtelijke menustructuur. Daarnaast is de online omgeving interactiever en is de pagina-indeling verbeterd. Je navigeert via het hoofdmenu naar je Leerroute en binnen de Leerroute zie je direct welke onderdelen voor je openstaan. Je switcht makkelijk tussen bijvoorbeeld de e-learning, de oefenexamens en Slim Leren.

Leerroutes zijn toegankelijker
Ook zijn verschillende onderdelen van de Leerroutes toegankelijker gemaakt. De opbouw van de e-learning is verbeterd en bevat minder ‘doorklikroutes’, waardoor het geheel overzichtelijker is. Je kunt makkelijker scrollen en eenvoudiger navigeren tussen de verschillende onderdelen van bijvoorbeeld de syllabus.

Verwacht: 27 oktober live!
De nieuwe Online Leeromgeving gaat 27 oktober live. Neem snel een kijkje en laat je verrassen. We hopen dat je net zo enthousiast bent, als wij zijn. En heb je vragen of opmerkingen? We horen het graag van je.

Want verbeteren kan altijd nog beter.