Online Dialogue volgt de Training Ontspannen Presenteren

14-03-2018

Laatste nieuws Lindenhaeghe

Bij Online Dialogue, een dynamisch bedrijf gericht op de optimalisatie van conversies, presenteren ze veel en vaak.

Ze hebben een eigen academy, zitten bij vele bedrijven aan tafel en staan wekelijks op (internationale) podia. Hun credo is ‘always be optimizing’ en dat betekent dat ze ook zelf graag in ontwikkeling blijven.
Onder het motto "De manier van uitdragen kan altijd beter", gingen ze aan de slag met hun presentatieskills en Joost Fromberg van Online Dialogue schreef er een superleuke blog over.

Joost: "Twee volle dagen leren presenteren was echt super leuk en is ontzettend leerzaam voor alle collega’s."

Maar wat zijn de belangrijkste dingen die de medewerkers van Online Dialogue zijn bijgebleven?

Joost:
"
Voorbereiding is extreem belangrijk. En we hebben gemerkt dat Lindenhaeghe daar goed in is: de training was (op basis van een intakeformulier) helemaal op ons afgestemd, alle deelnemers hadden eigen leerdoelen geformuleerd en deze zijn een voor een behandeld tijdens de cursus. Voor onze eigen presentaties hebben we een checklijst meegekregen ter ondersteuning van de voorbereiding zodat je goed beslagen ten ijs komt. De afgelopen weken is deze lijst al een aantal keren goed van pas gekomen en heeft hij zijn waarde bewezen in de kwaliteit van de presentaties maar vooral ook in de ervaring van de spreker en de beoordeling van het publiek."

Joost destilleerde 7 tips uit de training, in zijn blog werkt hij ze verder uit.