Ogen dicht, kiezen op elkaar en inschrijven maar!

26-08-2020

PE Wft Blogger Mark

Hoi! Ik ben Mark, zelfstandig financieel adviseur, woonachtig in de Randstad en vader van een zoontje (7). Voor Lindenhaeghe blog ik regelmatig over mijn PE-rikelen.

Lees hier mijn vorige blog.

In mijn vorige blog schreef ik dat ik wilde starten met PE Schade zakelijk.

Maar nu sta ik voor een moeilijke keuze (en keuzes maken is al niet mijn sterkste kant…) want: ga ik voor een klassikale training of voor een Virtual Classroom-training? De klassikale training is mij de vorige keer goed bevallen; ik haalde zelfs een tien! Maar ja, nu is er corona (of ‘Carola’, zoals mijn zoontje het virus noemt) dus zo’n thuistraining is ook wel een idee. Wel relaxed ook, lekker thuis, kopje koffie erbij…

Ik ben eens gaan snuffelen op de website. Want wanneer start ik? Ik moet me natuurlijk wel een beetje kunnen voorbereiden (dus niet te snel starten), maar ik wil ook voorkomen dat ik weer alles ga uitstellen (dus niet te laat starten). Ik zit nu nog een beetje in de vakantiemodus en ik ken mezelf, die rek ik rustig op tot december.

De Virtual Classroomtraining is op 11 september, de klassikale op 3 september. 3 september is misschien kort dag, maar die klassikale trainingen zijn zó goed, daar heb ik wel vertrouwen in. Ik heb nog ruim een week om de stof door te nemen, dat moet lukken. Ogen dicht, kiezen op elkaar en inschrijven maar.

Zo dat is gedaan. Toch maar klassikaal dus. Voor nu de beste oplossing want dan weet ik zeker dat ik bij de les gehouden wordt en dat ik niet steeds wegloop om nog een kopje koffie te halen. En dat examen direct aansluitend, dat is ook top. Zou Maureen du Toit nog steeds bij Lindenhaeghe werken? Nou ja, we gaan het zien. Op 3 september.

Ik ga snel aan de slag. Wish me luck!

Doe als Mark en schrijf je in voor je PE-training + examen.