Nieuws van de Stichting SEH

03-06-2020

Nieuws

Laatste nieuws Lindenhaeghe

Een Erkend Financieel Adviseur geeft financieel advies van hoge kwaliteit. Daarnaast is hij of zij altijd op de hoogte van de actualiteit en de ontwikkelingen in de markt.

Advies op hoog niveau
De Stichting SEH, een onafhankelijke stichting opgericht met het doel om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden, geeft het keurmerk Erkend Financieel Adviseur (EFA) uit. Alle Erkend adviseurs zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s en volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen.

Verplicht: de E-learning Adviseur Duurzaam Wonen
De stichting, die nauw samenwerkt met onder andere FFP, SEH en RFEA, heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Het bestuur van SEH heeft onlangs aangekondigd dat de opleiding Adviseur Duurzaam Wonen in 2020 verplicht is voor alle Erkend Financieel Adviseurs. Deze drie uur durende e-learning neemt je mee in het belang van verduurzamen van de eigen woning en de manier waarop je dit ter sprake kan brengen tijdens het adviesgesprek.

Update juni 2020: de E-learning kan ook gevolgd worden in 2021.

Flexibele opzet PE SEH
Het behalen van de overige PE SEH-punten kan ook dit jaar weer flexibel plaatsvinden. Adviseurs kiezen hun eigen onderwerpen om zo hun permanente educatie optimaal aan te laten sluiten bij hun individuele opleidingswensen. Meer over de flexibele opzet lees je op onze PE SEH-pagina.

Risicobereidheid binnenkort op zaterdag
Lindenhaeghe biedt verschillende PE SEH programma’s aan. Een bijzondere vermelding verdient het nieuwe programma PE SEH risicobereidheid Adviseur of Klant waarin trainer Remko Grijm de financieel adviseur handvatten geeft om de klant bewust te maken van de risico's die er zijn en keuzes die hij hierbij heeft. Een fascinerende 1-daagtse training waarbij alles draait om bewustwordingsprocessen en keuzes maken. (6 punten Cat. A).

Deze training geven we ook op zaterdag: in juli in onze Virtual Classroom en in augustus klassikaal in Bilthoven.

De E-learning Adviseur Duurzaam Wonen

De PE SEH Risicobereidheid Adviseur of Klant

Meer PE SEH-trainingen