Nieuw! PE Opleiding + Examen is weer boekbaar

08-04-2020

Lui op werk

Terug van weggeweest

Onlangs heropende een deel van onze examenlocaties de deuren. Vanaf nu kun jij dus weer PE- en Wft-examen doen! Best bijzonder in deze tijd. We vertellen je hier graag wat meer over.

In overleg met elkaar
Het sluiten van de examenlocaties op 16 maart was voor veel cursisten een teleurstelling: het niet kunnen afronden van een studie is immers frustrerend. Maar hun veiligheid en die van het personeel stond voorop. De beslissing om nu op beperkte schaal weer examens te gaan afnemen, is weloverwogen genomen. DUO, het CDFD (ministerie van Financiën) en de locaties zijn hierbij nauw betrokken geweest. De geselecteerde locaties houden zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM: er is een deurbeleid en er is ruim voldoende ruimte tussen de examenplekken. Je kunt dus op een veilige manier weer examen doen.

Maar hoe weet je op welke locaties je terecht kunt?

> Wanneer je een examen boekt via onze website, zie je direct welke locaties beschikbaar zijn. Je kunt eenvoudig boeken en vervolgens dus op een rustige en veilige manier examen doen.

Stel je wilt nu starten met een PE-opleiding? Hoe werkt dat?

> Veel opleidingen zijn inmiddels omgezet naar Virtual Classroom-trainingen. Wft-trainingen en specialistische opleidingen. Maar wist jij dat wij ook onze populaire PE training-plus-examen als Virtual Classroom aanbieden? Je start met een online voorbereiding, volgt een examentraining van drie uur in een Virtual Classroom en gaat daarna op examen op de locatie van jouw keuze.

Zo regisseer jij jouw eigen PE-training en doe jij examen waar en wanneer het jou uitkomt.

10% korting tot 1 juni
Een opleiding boeken in een Virtual Classroom? Tot 1 juni ontvang je 10% korting op de training met deze code: 91NH-F0ED.

PE Consumptief krediet Virtual Classroom + Examen

PE Schade zakelijk Virtual Classroom + Examen

PE Schade particulier Virtual Classroom + Examen

PE Inkomen Virtual Classroom + Examen

PE Vermogen Virtual Classroom + Examen

PE Hypothecair krediet Virtual Classroom + Examen

PE Pensioen Virtual Classroom + Examen

Via onze website boek je uiteraard ook jouw Wft-opleiding of specialistische trainingen in een Virtual Classroom.