Nieuw! Florens Opleidingen

01-04-2019

Laatste nieuws Lindenhaeghe

Estate Planning, Echtscheidingsadvies en Financieel advies, Lindenhaeghe-trainer Leo Brunt draait er zijn hand niet voor om. Veel van onze trainingen zijn (deels) door hem ontwikkeld. Maar nu slaat deze topper een andere weg in.

Leo! Wat is dat nou? Verlaat je het nest?
Leo: “Ja en nee. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het opzetten en vormgeven van Florens Opleidingen, een bedrijf dat zich onder andere gaat richten op trainingen voor de accountancy. Florens is net zoals Lindenhaeghe onderdeel van Eikk Onderwijsgroep, dus ik blijf wel in de buurt.”

Je blijft dichtbij huis, maar je bent - hoe zal ik het zeggen - ‘op jezelf’ gegaan?
Leo: “Haha, zoiets ja. Er waren al langer geluiden vanuit de markt dat er behoefte was aan een zakelijke variant van de financiële Lindenhaeghe-trainingen en dat viel mooi samen met mijn ambitie om iets nieuws op te zetten.”

En met Florens ga je de ‘zakelijke kant’ op?
Leo: “Inderdaad. Accounts-, boekhoud-, administratie- en belastingadvieskantoren hebben tegenwoordig vaak hun processen geautomatiseerd. Daardoor verschuiven de werkzaamheden. Vooral bij kleinere kantoren zie je een verandering. Medewerkers van de gehele beroepsgroep krijgen, als vertrouwenspersoon, een meer coachende rol. Ze gaan met klanten in gesprek over de gevolgen van scheiden en/of overlijden op een bedrijf. Onderzoek van de Rabobank (Cijfers en Trends) bevestigt dit: er is echt behoefte aan een andere manier van werken, Florens Opleidingen speelt daarop in.”

Maar waarom niet via Lindenhaeghe?
Leo: “Een nieuw bedrijf geeft mogelijkheid om dingen anders te doen. Er is meer ruimte voor creativiteit, dingen uitproberen. Het is goed om het soms ‘helemaal anders’ te doen. En dat past ook bij mij. Ik ben een bouwer.”

Voor welke opleidingen kunnen we bij Florens terecht?
Leo: “Je kunt bij ons onder andere terecht voor een aantal PE-trainingen (belastingadviseur en NBA), financieel-zakelijke opleidingen zoals Estate Planning en Echtscheidingsadviseur met daarbij als kenmerk de directe praktische toepasbaarheid en verschillende trainingen op het gebied van proactief adviseren. Ons volledige aanbod vind je op onze website.”

En voor wie wil ‘voorproeven’?
Leo: “Ik heb een leuke introductieaanbieding: een halve dag kennismaking met de opleiding Echtscheidingsadviseur (particulier en zakelijk) en/of de Opleiding Estate Planning (particulier en zakelijk). De beide workshops zijn nu tijdelijk gratis.” Inschrijven hiervoor kan via onze website.

Over Florens

Florens | alle opleidingen