NHG staat klaar met raad en daad

04-08-2020

Huis bescherming hypotheek kopen

Sommige woningbezitters worden extra hard getroffen door de coronacrisis. Bijvoorbeeld omdat ze hun baan of bedrijf kwijtraken. Of omdat hun relatie onder druk is komen te staan en ze zich zorgen maken over de verkoopwaarde van hun woning.

Juist nu staat de Stichting Nationale Hypotheekgarantie (NHG) voor deze mensen klaar. Met raad én daad. De stichting zorgt er niet alleen voor dat mensen ook in onzekere tijden toegang blijven behouden tot verantwoorde woonfinanciering, ze denkt ook in oplossingen waar het gaat om woningbehoud. Concreet: als consumenten moeite hebben om hun hypotheek te betalen als gevolg van de economische gevolgen van een life event (werkeloosheid, scheiding, arbeidsongeschiktheid) of het Coronavirus, dan kijkt NHG samen met de geldverstrekker naar maatwerkoplossingen.

Prangende huizenvragen
Speciaal voor vragen rond woningfinanciering en woningbehoud lanceerde NHG een Veelgestelde Vragen-pagina en een pagina met ‘prangende’ huizenvragen in coronatijd. De pagina bevat veel relevante informatie voor consumenten, maar ook voor financieel adviseurs.

Meer weten over NHG, woningfinanciering en woningbehoud?

Lindenhaeghe verzorgt samen met NHG twee boeiende trainingen. De trainingen zijn goed voor 3 PE SEH-punten en zijn zeer geschikt voor hypotheek- en financieel adviseurs die meer willen weten over de voordelen van woningfinanciering met hypotheekgarantie.

Naar Acceptatie NHG-financiering

Naar Woningbehoud met NHG